Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Σπαρτιάτες δολοφόνοι San Frappe
KM Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
27% Spel op eigen helft 73%
21 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.5 gemiddelde waardering 16.5
adequate Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Manu kopt de bal weg. Nurhuda probeert de bal aan de voet te houden. Ntailakis begaat een overtreding. Nurhuda raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Nurhuda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Boruc krijgt zijn hoofd ertegen. Pergialis bokst de bal weg.

10e minuut.
Kaljuveer kopt de bal weg. Smyrniotis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Hupe schiet op doel. Pergialis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Σπαρτιάτες δολοφόνοι - San Frappe 1:0

12e minuut.
Lubelic bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubelic geeft een hoge lob. Voulgaridis met een sublieme pass. Boruc is nu in balbezit. Boruc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Σπαρτιάτες δολοφόνοι - San Frappe 2:0

19e minuut.
Karamanos rent richting de bal. Karamanos passt de bal zonder na te denken. Ntailakis is nu in balbezit. Kaljuveer verovert de bal door een tackle van achteren. Kaljuveer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Σπαρτιάτες δολοφόνοι - San Frappe 3:0

23e minuut.
Lavrediadis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaljuveer met de inworp. Helmsley rent richting de bal. Helmsley geeft de bal voor. Pergialis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Σπαρτιάτες δολοφόνοι - San Frappe 4:0

29e minuut.
Hupe onderschept slim de pass. Boruc bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruc met een sublieme pass. Kaljuveer rent richting de bal. Kaljuveer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Voliotis probeert de bal met de borst te controleren. Nurhuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurhuda probeert naar een medespeler te passen. Kaljuveer is nu in balbezit. Kaljuveer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Karamanos is nu in balbezit. Helmsley verovert de bal door een tackle van achteren. Helmsley passt de bal in één keer door. Boruc bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruc draait met de bal, schiet en ... Pergialis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Σπαρτιάτες δολοφόνοι 26%, San Frappe 74%.
Σπαρτιάτες δολοφόνοι - San Frappe 4:0

46e minuut.
Szympruch komt het veld opgelopen. Lubik komt het veld opgelopen. Cieśliński komt het veld opgelopen. Csiszár komt het veld opgelopen. Szturc komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Karamanos is nu in balbezit. Karamanos passt de bal zonder na te denken. Cieśliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Helmsley is nu in balbezit. Helmsley geeft een hoge lob. Paal! Szturc heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal. Szturc is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Σπαρτιάτες δολοφόνοι - San Frappe 5:0

50e minuut.
Voulgaridis rent richting de bal. Cieśliński is nu in balbezit. Cieśliński passt de bal zonder na te denken. Szturc is nu in balbezit. Szturc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Pergialis trapt de bal weg. Lubelic heeft problemen om de bal te vangen. Lubelic met een sublieme pass. Szturc is nu in balbezit. Szturc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Cieśliński is nu in balbezit. Cieśliński passt de bal in één keer door. Szturc rent richting de bal. Szturc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Σπαρτιάτες δολοφόνοι - San Frappe 6:0

67e minuut.
Grycki is nu in balbezit. Grycki geeft een lange en hoge pass. Szturc kopt de bal weg. Cieśliński rent richting de bal. Cieśliński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pergialis trapt de bal weg van het doel. Lubelic kopt de bal weg. Szturc is nu in balbezit. Szturc draait met de bal, schiet en ... Pergialis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Σπαρτιάτες δολοφόνοι - San Frappe 7:0

71e minuut.
Lubik met een sublieme pass. Nurhuda rent richting de bal. Nurhuda met een sublieme pass. Cieśliński rent richting de bal. Cieśliński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Doeltrap. Smyrniotis trapt de bal weg van het doel. Lubelic probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cieśliński de bal. Cieśliński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Helmsley kopt de bal weg. Klungelig pakt Cieśliński de bal. Lubik is nu in balbezit. Cieśliński rent richting de bal. Cieśliński haalt uit met een fantastische trap. Pergialis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Ntailakis geeft de bal voor. Helmsley rent richting de bal. Helmsley passt de bal zonder na te denken. Cieśliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieśliński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Voulgaridis heeft problemen om de bal te vangen. Szturc bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieśliński is nu in balbezit. Cieśliński haalt uit met een fantastische trap. Pergialis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Σπαρτιάτες δολοφόνοι 28%, San Frappe 72%.
Σπαρτιάτες δολοφόνοι - San Frappe 7:0