Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Undisputed Mirmidones F.C.
424 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30 gemiddelde waardering 19.9
adequate Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Baillie bereikt de bal nog maar net als eerste. Skordilis verovert de bal door een tackle van achteren. Skordilis passt de bal in één keer door. Voultepsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Voultepsis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Răileanu is nu in balbezit. Tsekos speelt de bal door. Baillie kopt de bal weg. Răileanu is nu in balbezit. Răileanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Parios probeert de bal aan de voet te houden. Tsekos bokst de bal weg.

14e minuut.
Sgourakis passt de bal zonder na te denken. Federmann is nu in balbezit. Federmann geeft een lange en hoge pass. Răileanu rent richting de bal. Răileanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Sporchia geeft een lange en hoge pass. Federmann kopt de bal weg. Răileanu controleert de bal met de borst. Răileanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Undisputed - Mirmidones F.C. 1:0

25e minuut.
Skalkotas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oprică met de inworp. Răileanu is nu in balbezit. Răileanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Oprică speelt de bal door. Federmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Răileanu rent richting de bal. Răileanu draait met de bal, schiet en ... Tsekos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Sgourakis passt de bal met de wreef. Skordilis is nu in balbezit. Skordilis probeert naar een medespeler te passen. Voultepsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Voultepsis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Undisputed 47%, Mirmidones F.C. 53%.
Undisputed - Mirmidones F.C. 1:0

48e minuut.
Tzanidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzanidakis geeft de bal voor. Baillie probeert de bal aan de voet te houden. Voultepsis is nu in balbezit. Voultepsis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Fundões met een sublieme pass. Kokkinopoulos rent richting de bal. Kokkinopoulos geeft de bal voor. Baillie speelt de bal door. Daar is Magno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Baumann met de inworp. Baillie bereikt de bal nog maar net als eerste. Baillie probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Răileanu de bal. Răileanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Logiotatos kopt de bal weg. Federmann heeft problemen om de bal te vangen. Federmann passt de bal met de wreef. Răileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răileanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Baillie probeert naar een medespeler te passen. Tami bereikt de bal nog maar net als eerste. Skordilis begaat een overtreding. Skordilis krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Kokkinopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fairclough bereikt de bal nog maar net als eerste. Fairclough passt de bal met de wreef. Răileanu is nu in balbezit. Răileanu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Logiotatos probeert de bal aan de voet te houden. Federmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Federmann draait met de bal, schiet en ... Tsekos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Parios de bal. Răileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răileanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Undisputed - Mirmidones F.C. 2:0

89e minuut.
Christoliakos speelt de bal door. Tami is nu in balbezit. Tami geeft een hoge lob. Răileanu is nu in balbezit. Răileanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Undisputed - Mirmidones F.C. 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Undisputed 39%, Mirmidones F.C. 61%.
Undisputed - Mirmidones F.C. 3:0