Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arpaktika Kozanis Gigantes Hmathias
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.8 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten zwak
hopeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Kanas rent richting de bal. Karamousas verovert de bal door een tackle van achteren. Karamousas probeert naar een medespeler te passen. Tzeremes is nu in balbezit. Tzeremes haalt uit met een fantastische trap. Fragolias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Daar is Symeonoglou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tzeremes bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzeremes passt de bal zonder na te denken. Mitroglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitroglou schiet op doel. Fragolias bokst de bal weg.

10e minuut.
Krassas met een sublieme pass. Printezis rent richting de bal. Printezis passt de bal in één keer door. Mitroglou rent richting de bal. Mitroglou draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Melegrinis de bal onder controle te krijgen. Tzeremes bereikt de bal nog maar net als eerste. Melegrinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzeremes onderschept slim de pass. Tzeremes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Stafylidis onderschept slim de pass. Kourmoulakis is nu in balbezit. Kourmoulakis met een sublieme pass. Symeonidis is nu in balbezit. Symeonidis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Printezis geeft een lange en hoge pass. Karamousas kopt de bal weg. Mitroglou rent richting de bal. Mitroglou haalt uit met een fantastische trap. Fragolias werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arpaktika Kozanis - Gigantes Hmathias 0:1

35e minuut.
Amorginos probeert naar een medespeler te passen. Symeonidis is nu in balbezit. Kourmoulakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kourmoulakis schiet op doel. Printezis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arpaktika Kozanis 61%, Gigantes Hmathias 39%.
Arpaktika Kozanis - Gigantes Hmathias 0:1

47e minuut.
Melegrinis rent richting de bal. Tzeremes is nu in balbezit. Melegrinis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Melegrinis naar de kleedkamers voor een vroege douche.

59e minuut.
Mitroglou rent richting de bal. Diakoulas onderschept slim de pass. Daar is Symeonoglou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tzeremes onderschept slim de pass. Tzeremes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Christofileas passt de bal met de wreef. Kourmoulakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kourmoulakis passt de bal in één keer door. Symeonidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Symeonidis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Printezis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stafylidis met de inworp. Kourmoulakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kourmoulakis geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Florakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arpaktika Kozanis - Gigantes Hmathias 1:1

84e minuut.
Klungelig pakt Stratoulis de bal. Kourmoulakis rent richting de bal. Kourmoulakis probeert naar een medespeler te passen. Symeonidis is nu in balbezit. Symeonidis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arpaktika Kozanis 57%, Gigantes Hmathias 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arpaktika Kozanis - Gigantes Hmathias 1:1