Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FAS Drasis Autokratoras F.C.
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Giannikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Apollonatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannikos haalt uit met een fantastische trap. Tsoukalas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FAS Drasis - Autokratoras F.C. 0:1

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Kostouros de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Persakis neemt de hoekschop. Vasilogiorgakis is nu in balbezit. Vasilogiorgakis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Klungelig pakt Seferlis de bal. Apollonatos is nu in balbezit. Apollonatos speelt de bal door. Giannikos is nu in balbezit. Giannikos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Seferlis passt de bal zonder na te denken. Apollonatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Apollonatos passt de bal in één keer door. Giannikos rent richting de bal. Giannikos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Katrantzos met een harde bal richting middenveld. Devetzis kopt de bal weg. Paridis is nu in balbezit. Paridis schiet op doel. Katrantzos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FAS Drasis 57%, Autokratoras F.C. 43%.
FAS Drasis - Autokratoras F.C. 0:1

53e minuut.
Persakis met de inworp. Paridis is nu in balbezit. Paridis geeft een lange en hoge pass. Vasilogiorgakis rent richting de bal. Vasilogiorgakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FAS Drasis - Autokratoras F.C. 1:1

60e minuut.
Devetzis probeert naar een medespeler te passen. Vasilogiorgakis is nu in balbezit. Paridis is nu in balbezit. Paridis draait met de bal, schiet en ... Katrantzos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FAS Drasis - Autokratoras F.C. 2:1

67e minuut.
Charalabopoulos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Apollonatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Apollonatos passt de bal in één keer door. Giannikos is nu in balbezit. Giannikos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FAS Drasis - Autokratoras F.C. 2:2

81e minuut.
Persakis met een snelle inworp. Seferlis is nu in balbezit. Vasilogiorgakis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vasilogiorgakis krijgt een gele kaart. Seferlis raakt geblesseerd tijdens het duel. Bachramis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Telopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannikos is nu in balbezit. Giannikos schiet op doel. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Printezis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Apollonatos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giannikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Apollonatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Apollonatos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FAS Drasis 48%, Autokratoras F.C. 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FAS Drasis - Autokratoras F.C. 2:2