Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Παναιγιάλειος Talaiporiakos Kastrou
442 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


8e minuut.
Tsatsos is nu in balbezit. Patrikios verovert de bal door een tackle van achteren. Patrikios speelt de bal door. Kourkoulis rent richting de bal. Kourkoulis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Παναιγιάλειος - Talaiporiakos Kastrou 0:1

18e minuut.
Nenekidis met een sublieme pass. Examiliotis is nu in balbezit. Bazinas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bazinas krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Melas geeft een lange en hoge pass. Daar is Tsatsos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patrikios probeert naar een medespeler te passen. Kourkoulis heeft problemen om de bal te vangen. Kourkoulis schiet op doel. Nydriotis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Koutsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Linaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotiropoulos maakt een afschuwelijke overtreding. Linaras is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tsatsos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Παναιγιάλειος 37%, Talaiporiakos Kastrou 63%.
Παναιγιάλειος - Talaiporiakos Kastrou 0:1

65e minuut.
Aivazis onderschept slim de pass. Aivazis geeft een lange en hoge pass. Koutsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavropoulos is nu in balbezit. Mavropoulos geeft een hoge lob. Tsiros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Sotiropoulos heeft problemen om de bal te vangen. Nenekidis is nu in balbezit. Sofianos begaat een overtreding. Sofianos krijgt een gele kaart. Nenekidis raakt geblesseerd tijdens het duel. Koutsis met een snel genomen vrije trap. Kourkoulis is nu in balbezit. Kourkoulis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Moysidis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Patrikios met een snelle inworp. Nenekidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenekidis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nydriotis speelt de bal door. Bazinas kopt de bal weg. Klungelig pakt Sofianos de bal. Nenekidis rent richting de bal. Nenekidis draait met de bal, schiet en ... Nydriotis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Linaras passt de bal met de wreef. Totsikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Examiliotis verovert de bal door een tackle van achteren. Aivazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aivazis geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Nenekidis is nu in balbezit. Afentoulidis verovert de bal door een tackle van achteren. Afentoulidis met een sublieme pass. Examiliotis is nu in balbezit. Examiliotis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Moysidis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Patrikios met een snelle inworp. Nenekidis rent richting de bal. Nenekidis geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Παναιγιάλειος 43%, Talaiporiakos Kastrou 57%.
Παναιγιάλειος - Talaiporiakos Kastrou 0:1