Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
London Spurs F.C ARSENAL Shendija
Primary Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
26% Spel op eigen helft 74%
32 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.2 gemiddelde waardering 22.3
good Schieten weak
adequate Passen weak
average Verdedigen poor


4e minuut.
Vasevski met een sublieme pass. Bejnierowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Slankov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Slankov krijgt een gele kaart. Bejnierowicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Bejnierowicz met een snel genomen vrije trap. Trung Nghĩa bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Nghĩa draait met de bal, schiet en ... Trajčev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
London Spurs - F.C ARSENAL Shendija 1:0

11e minuut.
Gomar rent richting de bal. Eberl bereikt de bal nog maar net als eerste. Eberl passt de bal zonder na te denken. Trung Nghĩa is nu in balbezit. Trung Nghĩa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Dulev is nu in balbezit. Ćuranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulev begaat een overtreding. Dulev krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Dulev rent richting de bal. Trung Nghĩa onderschept slim de pass. Eberl is nu in balbezit. Eberl haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Serafimovski de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Robacki speelt de bal door. Bejnierowicz rent richting de bal. Bejnierowicz passt de bal in één keer door. Eberl bereikt de bal nog maar net als eerste. Eberl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
London Spurs - F.C ARSENAL Shendija 2:0

28e minuut.
Eberl is nu in balbezit. Eberl passt de bal met de wreef. Trung Nghĩa rent richting de bal. Trung Nghĩa haalt uit met een fantastische trap. Ilievski probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Ġurovski verovert de bal door een tackle van achteren. Ġurovski geeft een hoge lob. Roşoga kopt de bal weg. Trung Nghĩa rent richting de bal. Trung Nghĩa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Roşoga probeert naar een medespeler te passen. Gomar rent richting de bal. Gomar geeft de bal voor. Trung Nghĩa rent richting de bal. Trung Nghĩa schiet op doel. Trajčev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Dulev passt de bal met de wreef. Eberl is nu in balbezit. Eberl passt de bal met de wreef. Trung Nghĩa bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Nghĩa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Klungelig pakt Vasevski de bal. Roşoga rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kostov. Kostov krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Ćuranov is nu in balbezit. Ćuranov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Trung Nghĩa de bal. Trung Nghĩa schiet op doel. Trajčev probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: London Spurs 36%, F.C ARSENAL Shendija 64%.
London Spurs - F.C ARSENAL Shendija 2:0

47e minuut.
Dulev bereikt de bal nog maar net als eerste. Eberl onderschept slim de pass. Eberl met een sublieme pass. Trung Nghĩa is nu in balbezit. Trung Nghĩa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
London Spurs - F.C ARSENAL Shendija 3:0

59e minuut.
Kostov passt de bal met de wreef. Bejnierowicz heeft problemen om de bal te vangen. Bejnierowicz probeert naar een medespeler te passen. Trung Nghĩa is nu in balbezit. Trung Nghĩa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
London Spurs - F.C ARSENAL Shendija 4:0

64e minuut.
Gomar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eberl is nu in balbezit. Eberl geeft de bal voor. Daar is Trung Nghĩa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Nghĩa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Klungelig pakt Slankov de bal. Eberl bereikt de bal nog maar net als eerste. Eberl passt de bal zonder na te denken. Trung Nghĩa rent richting de bal. Trung Nghĩa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Gomar met een snelle inworp. Eberl speelt de bal door. Trung Nghĩa rent richting de bal. Trung Nghĩa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Roşoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşoga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Ilievski trapt de bal weg. Kwiecień kopt de bal weg. Trung Nghĩa rent richting de bal. Trung Nghĩa haalt uit met een fantastische trap. Trajčev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
London Spurs - F.C ARSENAL Shendija 5:0

75e minuut.
Luna geeft een lange en hoge pass. Trung Nghĩa kopt de bal weg. Roşoga heeft problemen om de bal te vangen. Eberl bereikt de bal nog maar net als eerste. Eberl haalt uit met een fantastische trap. Trajčev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Ġurovski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ćuranov met de inworp. Gomar is nu in balbezit. Gomar geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Trajčev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ilievski bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Davidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Robacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidov verovert de bal door een tackle van achteren. Davidov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
London Spurs - F.C ARSENAL Shendija 5:1

83e minuut.
Roşoga verovert de bal door een tackle van achteren. Roşoga probeert naar een medespeler te passen. Kwiecień is nu in balbezit. Eberl bereikt de bal nog maar net als eerste. Eberl schiet op doel. Paal! Trung Nghĩa bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Nghĩa schiet op doel. Trajčev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
London Spurs - F.C ARSENAL Shendija 6:1

86e minuut.
Ġurovski onderschept slim de pass. Ġurovski passt de bal met de wreef. Ćuranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidov is nu in balbezit. Davidov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Zaccara trapt de bal weg van het doel. Dulev kopt de bal weg. Bejnierowicz speelt de bal door. Klungelig pakt Trung Nghĩa de bal. Trung Nghĩa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: London Spurs 16%, F.C ARSENAL Shendija 84%.
London Spurs - F.C ARSENAL Shendija 6:1