Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boemski Drvodelci Keerea
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 21
hopeless Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Gecevski is nu in balbezit. Gecevski geeft een hoge lob. Daar is Cvetanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spirovski rent richting de bal. Spirovski haalt uit met een fantastische trap. Rašaikov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Silanov met een sublieme pass. Spirovski heeft problemen om de bal te vangen. Silanov rent richting de bal. Silanov draait met de bal, schiet en ... Rašaikov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boemski Drvodelci - Keerea 0:1

35e minuut.
Stojkov geeft een lange en hoge pass. Stanojevski rent richting de bal. Stanojevski met een sublieme pass. Sendov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sendov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kralevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanojevski is nu in balbezit. Stanojevski met een sublieme pass. Sendov is nu in balbezit. Sendov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boemski Drvodelci 51%, Keerea 49%.
Boemski Drvodelci - Keerea 0:1

49e minuut.
Ristevski is nu in balbezit. Ristevski geeft een hoge lob. Stanojevski kopt de bal weg. Sendov heeft problemen om de bal te vangen. Sendov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Daskalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Daskalov speelt de bal door. Stojkov probeert naar een medespeler te passen. Spirovski is nu in balbezit. Spirovski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Stojkov geeft de bal voor. Klungelig pakt Spirovski de bal. Spirovski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kočevski de bal onder controle te krijgen. Rašaikov probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Lozančev is nu in balbezit. Lozančev geeft een hoge lob. Kralevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Silanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Silanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Ġurovski geeft de bal voor. Radev rent richting de bal. Radev passt de bal in één keer door. Daar is Silanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silanov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boemski Drvodelci 46%, Keerea 54%.
Boemski Drvodelci - Keerea 0:1