Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raspaleni Pijači Smeli Profesori
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Sinadinovski rent richting de bal. Sinadinovski passt de bal in één keer door. Budžakoski geeft een lange en hoge pass. Megleski rent richting de bal. Megleski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Čadikovski is nu in balbezit. Čadikovski probeert naar een medespeler te passen. Megleski bereikt de bal nog maar net als eerste. Megleski schiet op doel. Anastasov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raspaleni Pijači - Smeli Profesori 0:1

31e minuut.
Andonov onderschept slim de pass. Andonov geeft een lange en hoge pass. Stefanov kopt de bal weg. Daar is Rašaikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rašaikov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raspaleni Pijači 53%, Smeli Profesori 47%.
Raspaleni Pijači - Smeli Profesori 0:1

47e minuut.
Sinadinovski kopt de bal weg. Endekov kan de bal niet met de borst controleren. Budžakoski onderschept slim de pass. Megleski bereikt de bal nog maar net als eerste. Megleski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Anastasov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Veljov is nu in balbezit. Kanatlarovski onderschept slim de pass. Andonov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Andonov krijgt een gele kaart. Kanatlarovski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sinadinovski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal vliegt tegen de lat. Rašaikov is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Raspaleni Pijači - Smeli Profesori 1:1

72e minuut.
Sinadinovski rent richting de bal. Petkovski verovert de bal door een tackle van achteren. Petkovski geeft de bal voor. Sinadinovski is nu in balbezit. Sinadinovski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raspaleni Pijači - Smeli Profesori 2:1

79e minuut.
Daskalov is nu in balbezit. Daskalov probeert naar een medespeler te passen. Andonov rent richting de bal. Rašaikov verovert de bal door een tackle van achteren. Rašaikov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raspaleni Pijači 60%, Smeli Profesori 40%.
Raspaleni Pijači - Smeli Profesori 2:1