Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avispas Pesimistas CD Seremos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Daar is Wanchope, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández rent richting de bal. Wanchope verovert de bal door een tackle van achteren. Wanchope draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Villareal onderschept slim de pass. Villareal met een sublieme pass. Maxwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Maxwell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Fernández geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baeza met een snelle inworp. Alcázar rent richting de bal. Alcázar geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Villareal is nu in balbezit. Villareal passt de bal in één keer door. Casasola is nu in balbezit. Casasola schiet op doel. Watson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avispas Pesimistas - CD Seremos 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avispas Pesimistas 56%, CD Seremos 44%.
Avispas Pesimistas - CD Seremos 1:0

47e minuut.
Fatjó onderschept slim de pass. Alcázar verovert de bal door een tackle van achteren. Alcázar passt de bal in één keer door. Wanchope is nu in balbezit. Wanchope haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Avispas Pesimistas - CD Seremos 1:1

48e minuut.
Maxwell speelt de bal door. Casasola heeft problemen om de bal te vangen. Casasola passt de bal met de wreef. Maxwell rent richting de bal. Maxwell draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Klungelig pakt Casasola de bal. Salgado onderschept slim de pass. Maxwell rent richting de bal. Maxwell schiet op doel. Salgado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Hidalgo passt de bal zonder na te denken. Maxwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Maxwell geeft een hoge lob. Casasola is nu in balbezit. Casasola schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avispas Pesimistas - CD Seremos 2:1

64e minuut.
Baeza geeft de bal voor. Garbanzo rent richting de bal. Wanchope onderschept slim de pass. Wanchope haalt uit met een fantastische trap. Barquero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Avispas Pesimistas - CD Seremos 2:2

76e minuut.
Lara geeft de bal voor. Quintero rent richting de bal. Quintero passt de bal met de wreef. Wanchope is nu in balbezit. Wanchope draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Avispas Pesimistas - CD Seremos 2:3

86e minuut.
Fatjó passt de bal met de wreef. Daar is Hidalgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hidalgo met een sublieme pass. Maxwell rent richting de bal. Maxwell haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avispas Pesimistas 42%, CD Seremos 58%.
Avispas Pesimistas - CD Seremos 2:3