Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Old Guys Here Torb
Normal Tactiek T1v4
41% Balbezit 59%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 50
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
19.5 gemiddelde waardering 61.1
weak Schieten excellent
unsatisfactory Passen outstanding
unsatisfactory Verdedigen very good


2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Oniṣoarã geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Morisod kopt de bal weg. Gerlach bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerlach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Old Guys Here - Torb 0:1

4e minuut.
Morisod passt de bal in één keer door. Gerlach rent richting de bal. Torrell legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gerlach is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gerlach neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Old Guys Here - Torb 0:2

6e minuut.
Gerlach kopt de bal weg. Gierus rent richting de bal. Gierus passt de bal in één keer door. Gerlach is nu in balbezit. Gerlach haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Morisod probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gerlach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gerlach passt de bal zonder na te denken. Morisod is nu in balbezit. Morisod haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Ægirsson met een sublieme pass. Morisod rent richting de bal. Morisod passt de bal zonder na te denken. Gerlach bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerlach draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gierus is nu in balbezit. Gierus draait met de bal, schiet en ... Ayala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Old Guys Here - Torb 0:3

13e minuut.
Morisod passt de bal zonder na te denken. Gierus probeert de bal met de borst te controleren. Gierus speelt de bal door. Gerlach heeft problemen om de bal te vangen. Gerlach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Old Guys Here - Torb 0:4

14e minuut.
Morisod is nu in balbezit. Ægirsson rent richting de bal. Ægirsson met een sublieme pass. Klungelig pakt Morisod de bal. Morisod draait met de bal, schiet en ... Ayala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Torrell is nu in balbezit. Gerlach onderschept slim de pass. Gerlach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Old Guys Here - Torb 0:5

16e minuut.
van der Val met een harde bal richting middenveld. Carmany kopt de bal weg. Oniṣoarã rent richting de bal. Oniṣoarã geeft een hoge lob. Gerlach springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Carmany geeft de bal voor. Inworp. Ægirsson met de inworp. Morisod heeft problemen om de bal te vangen. Morisod schiet op doel. Ayala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Oniṣoarã bereikt de bal nog maar net als eerste. Oniṣoarã passt de bal in één keer door. Gierus bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierus geeft een hoge lob. Gerlach krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ayala trapt de bal weg. Ægirsson speelt de bal door. Daar is Gerlach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gerlach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Old Guys Here - Torb 0:6

25e minuut.
Ægirsson passt de bal in één keer door. Gierus rent richting de bal. Gierus haalt uit met een fantastische trap. Ayala probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Cadena de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Mirtsekis met een sublieme pass. Oniṣoarã rent richting de bal. Oniṣoarã met een sublieme pass. Gierus is nu in balbezit. Gierus geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Gierus bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierus geeft een lange en hoge pass. Torrell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gerlach bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerlach haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Torrell probeert de bal aan de voet te houden. Gierus rent richting de bal. Gierus geeft de bal voor. Gerlach bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerlach haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Morisod is nu in balbezit. Morisod schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Cufí is nu in balbezit. Oniṣoarã onderschept slim de pass. Oniṣoarã probeert naar een medespeler te passen. Gerlach bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerlach draait met de bal, schiet en ... Ayala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Old Guys Here - Torb 0:7

37e minuut.
Gierus met een sublieme pass. Gerlach is nu in balbezit. Gerlach met een sublieme pass. Morisod bereikt de bal nog maar net als eerste. Morisod haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ayala trapt de bal weg van het doel. Mitjavila bereikt de bal nog maar net als eerste. Ægirsson onderschept slim de pass. Ægirsson geeft de bal voor. Gerlach krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Gerlach probeert de bal met de borst te controleren. Gerlach geeft een hoge lob. Morisod bereikt de bal nog maar net als eerste. Morisod schiet op doel. Ayala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Old Guys Here - Torb 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Old Guys Here 81%, Torb 19%.
Old Guys Here - Torb 0:8

48e minuut.
Ægirsson met een sublieme pass. Morisod bereikt de bal nog maar net als eerste. Morisod geeft een lange en hoge pass. Gierus geeft een lange en hoge pass. Morisod springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Cadena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadena geeft een hoge lob. Oniṣoarã rent richting de bal. Oniṣoarã geeft de bal voor. Gerlach krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Ægirsson met een snelle inworp. Morisod speelt de bal door. Gierus rent richting de bal. Gierus geeft een hoge lob. Cufí probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ayala bokst de bal weg. Na een snelle pass probeert Gerlach de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Old Guys Here - Torb 0:9

55e minuut.
Torrell kopt de bal weg. Oniṣoarã heeft problemen om de bal te vangen. Oniṣoarã geeft de bal voor. Gierus bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierus haalt uit met een fantastische trap. Ayala bokst de bal weg. Gerlach is nu in balbezit. Gerlach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Old Guys Here - Torb 0:10

59e minuut.
Rodrigues kopt de bal weg. Morisod rent richting de bal. Morisod met een sublieme pass. Daar is Gerlach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gerlach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Old Guys Here - Torb 0:11

62e minuut.
Ægirsson verovert de bal door een tackle van achteren. Ægirsson probeert naar een medespeler te passen. Gerlach is nu in balbezit. Gerlach draait met de bal, schiet en ... Ayala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Old Guys Here - Torb 0:12

66e minuut.
Cadena kopt de bal weg. Gierus bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierus passt de bal zonder na te denken. Gerlach heeft problemen om de bal te vangen. Gerlach schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Walicki geeft een hoge lob. Torrell kopt de bal weg. Gierus bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierus geeft een hoge lob. Gerlach krijgt zijn hoofd ertegen. Ayala bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Old Guys Here - Torb 0:13

72e minuut.
Morisod bereikt de bal nog maar net als eerste. Morisod probeert naar een medespeler te passen. Torrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierus verovert de bal door een tackle van achteren. Gierus draait met de bal, schiet en ... Ayala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Oniṣoarã geeft een lange en hoge pass. Morisod kopt de bal weg. Morisod bereikt de bal nog maar net als eerste. Morisod geeft de bal voor. Gierus maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Inworp. Gierus met een snelle inworp. Oniṣoarã is nu in balbezit. Oniṣoarã geeft de bal voor. Morisod krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cadena trapt de bal weg van het doel. Oniṣoarã geeft een hoge lob. Gerlach bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerlach haalt uit met een fantastische trap. Ayala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Gierus is nu in balbezit. Gierus passt de bal in één keer door. Cadena heeft problemen om de bal te vangen. Morisod rent richting de bal. Morisod haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Walicki geeft een lange en hoge pass. Gierus bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierus geeft een hoge lob. Morisod bereikt de bal nog maar net als eerste. Morisod draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Oniṣoarã met een sublieme pass. Gerlach bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadena legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gerlach raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Gerlach neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Old Guys Here - Torb 0:14

87e minuut.
Gerlach is nu in balbezit. Torrell legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gerlach is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Morisod legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Old Guys Here - Torb 0:15

89e minuut.
Ayala met een sublieme pass. Ægirsson kopt de bal weg. Gerlach kan de bal niet met de borst controleren. Gerlach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Old Guys Here - Torb 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Old Guys Here 84%, Torb 16%.
Old Guys Here - Torb 0:16