Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Paduricea `Moldvama Grup` Anenii Noi
541 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
25.8 gemiddelde waardering 18.5
redelijk Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Viziru bereikt de bal nog maar net als eerste. Amoroso verovert de bal door een tackle van achteren. Başinschi maakt een afschuwelijke overtreding. Amoroso raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Amoroso kan niet meer verder spelen. Andrade komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Ghidirim kopt de bal weg. Winkler met een sublieme pass. Belidemon is nu in balbezit. Gałka onderschept slim de pass. Gałka haalt uit met een fantastische trap. Paal!

7e minuut.
Daar is Başinschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Winkler rent richting de bal. Winkler passt de bal zonder na te denken. Gałka rent richting de bal. Gałka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Paduricea - `Moldvama Grup` Anenii Noi 1:0

13e minuut.
Winkler heeft problemen om de bal te vangen. Winkler geeft de bal voor. Daar is Belidemon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

14e minuut.
Viziru rent richting de bal. Minarik onderschept slim de pass. Minarik probeert naar een medespeler te passen. Gałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Paduricea - `Moldvama Grup` Anenii Noi 2:0

36e minuut.
Cenuşchin geeft de bal voor. Gane controleert de bal met de borst. Viziru rent richting de bal. Başinschi rent richting de bal. Başinschi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Paduricea - `Moldvama Grup` Anenii Noi 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Paduricea 46%, `Moldvama Grup` Anenii Noi 54%.
F.C. Paduricea - `Moldvama Grup` Anenii Noi 2:1

56e minuut.
Minarik passt de bal in één keer door. Mogorian is nu in balbezit. Mogorian geeft een hoge lob. Cenuşchin is nu in balbezit. Cenuşchin geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Belidemon probeert de bal aan de voet te houden. Morda rent richting de bal. Belidemon maakt een afschuwelijke overtreding. Belidemon is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

85e minuut.
Winkler is nu in balbezit. Pelanskis is nu in balbezit. Pelanskis passt de bal met de wreef. Gałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Morda neemt de hoekschop. Gałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Paduricea - `Moldvama Grup` Anenii Noi 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Paduricea 48%, `Moldvama Grup` Anenii Noi 52%.
F.C. Paduricea - `Moldvama Grup` Anenii Noi 3:1