Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Cricova` Cimişlia `Victiana SRL` Rîşcani
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
12 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Calinici verovert de bal door een tackle van achteren. Calinici geeft de bal voor. Babălău heeft problemen om de bal te vangen. Babălău geeft een lange en hoge pass. Şcepeţ probeert de bal aan de voet te houden. Martin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Palijoc passt de bal zonder na te denken. Ghervaş rent richting de bal. Ghervaş passt de bal zonder na te denken. Cerempei bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerempei schiet op doel. Martin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
`Cricova` Cimişlia - `Victiana SRL` Rîşcani 0:1

24e minuut.
Drîiu trapt de bal weg. Cobuleanschi rent richting de bal. Cobuleanschi passt de bal met de wreef. Şcepeţ rent richting de bal. Şcepeţ schiet op doel. De bal raakt de paal. Cozubeţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Şcepeţ onderschept slim de pass. De bal raakt de paal. Şcepeţ is nu in balbezit. Şcepeţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Cricova` Cimişlia - `Victiana SRL` Rîşcani 0:2

32e minuut.
Muscă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jadan geeft een lange en hoge pass. Pecnei rent richting de bal. Pecnei draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Klungelig pakt Cerempei de bal. Palijoc verovert de bal door een tackle van achteren. Palijoc speelt de bal door. Floşman is nu in balbezit. Floşman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Cricova` Cimişlia - `Victiana SRL` Rîşcani 1:2

44e minuut.
Cobuleanschi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Coşia komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Cricova` Cimişlia 56%, `Victiana SRL` Rîşcani 44%.
`Cricova` Cimişlia - `Victiana SRL` Rîşcani 1:2

62e minuut.
Cerempei heeft problemen om de bal te vangen. Ghiorghiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerempei tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cerempei krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Coşia geeft een hoge lob. Daar is Babălău, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babălău passt de bal in één keer door. Şcepeţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Şcepeţ schiet op doel. Paal!

67e minuut.
Palijoc passt de bal zonder na te denken. Ghiorghiţă is nu in balbezit. Cerempei bereikt de bal nog maar net als eerste. Şcepeţ is nu in balbezit. Şcepeţ draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Şcepeţ met een sublieme pass. Cerempei rent richting de bal. Muscă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cerempei raakt geblesseerd tijdens het duel. Ghervaş met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Ghervaş probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muscă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jadan geeft de bal voor. Drîiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Bercovici geeft een hoge lob. Inworp. Jadan met de inworp. Pecnei is nu in balbezit. Pecnei haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Cricova` Cimişlia 57%, `Victiana SRL` Rîşcani 43%.
`Cricova` Cimişlia - `Victiana SRL` Rîşcani 1:2