Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Infinity Inc` Drochia `Trans Oil Ltd` Anenii Noi
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


19e minuut.
Nicolăiţă geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Barîliuc de bal onder controle te krijgen. Dorgan speelt de bal door. Andres is nu in balbezit. Andres draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Infinity Inc` Drochia - `Trans Oil Ltd` Anenii Noi 0:1

26e minuut.
Klungelig pakt Briazu de bal. Casatchin rent richting de bal. Casatchin passt de bal met de wreef. Comarov is nu in balbezit. Comarov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Carcinschi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Priveda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bidenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidenco geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Infinity Inc` Drochia 54%, `Trans Oil Ltd` Anenii Noi 46%.
`Infinity Inc` Drochia - `Trans Oil Ltd` Anenii Noi 0:1

53e minuut.
Bulîghin is nu in balbezit. Barîliuc rent richting de bal. Barîliuc passt de bal met de wreef. Casatchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Casatchin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
`Infinity Inc` Drochia - `Trans Oil Ltd` Anenii Noi 1:1

56e minuut.
Bulîghin geeft een hoge lob. Carcinschi kopt de bal weg. Briazu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidenco onderschept slim de pass. Bidenco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Barîliuc probeert naar een medespeler te passen. Casatchin is nu in balbezit. Casatchin passt de bal in één keer door. Comarov is nu in balbezit. Comarov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Cohanovschi is nu in balbezit. Cohanovschi geeft een lange en hoge pass. Zvanţ kopt de bal weg. Comarov rent richting de bal. Comarov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Infinity Inc` Drochia 37%, `Trans Oil Ltd` Anenii Noi 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
`Infinity Inc` Drochia - `Trans Oil Ltd` Anenii Noi 1:1