Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Cricova` Cantemir `Fabrica De Sticlă` Căuşeni
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
Maneliuc heeft problemen om de bal te vangen. Captaciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Captaciuc probeert naar een medespeler te passen. Căciulă is nu in balbezit. Căciulă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Chiriţa passt de bal zonder na te denken. Malevan bereikt de bal nog maar net als eerste. Malevan passt de bal zonder na te denken. Mihalciuc is nu in balbezit. Mihalciuc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Zelinschi rent richting de bal. Zelinschi geeft de bal voor. Daar is Malevan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tocarciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tocarciuc schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Crass onderschept slim de pass. Crass haalt uit met een fantastische trap. Zelinschi heeft problemen om de bal te vangen. Mihalciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalciuc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Hămură rent richting de bal. Hămură geeft een lange en hoge pass. Galeţchi speelt de bal door. Mihalciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalciuc haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Tocarciuc geeft een hoge lob. Inworp. Galeţchi met een snelle inworp. Klungelig pakt Crass de bal. Crass haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Cricova` Cantemir 36%, `Fabrica De Sticlă` Căuşeni 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
`Cricova` Cantemir - `Fabrica De Sticlă` Căuşeni 0:0

47e minuut.
Canali met de inworp. Captaciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Maneliuc legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Captaciuc raakt geblesseerd tijdens het duel. Captaciuc legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Conişescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Captaciuc maakt een snoekduik en kopt de bal. Conişescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Mititel geeft een hoge lob. Hămură bereikt de bal nog maar net als eerste. Hămură geeft een hoge lob. Captaciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Captaciuc geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Chiriţa geeft de bal voor. Klungelig pakt Carabulea de bal. Căciulă bereikt de bal nog maar net als eerste. Căciulă draait met de bal, schiet en ... Conişescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Cricova` Cantemir - `Fabrica De Sticlă` Căuşeni 0:1

72e minuut.
Tocarciuc kopt de bal weg. Dîminschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Captaciuc probeert naar een medespeler te passen. Căciulă is nu in balbezit. Căciulă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Galeţchi met de inworp. Crass is nu in balbezit. Tocarciuc legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tocarciuc krijgt een gele kaart. Crass is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Crass neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
`Cricova` Cantemir - `Fabrica De Sticlă` Căuşeni 1:1

81e minuut.
Malevan passt de bal met de wreef. Tocarciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Crass tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Crass krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Cricova` Cantemir 47%, `Fabrica De Sticlă` Căuşeni 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
`Cricova` Cantemir - `Fabrica De Sticlă` Căuşeni 1:1