Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ataque e Injusticia Atlético Mariano
4.3.3 Tactiek Zenaku
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 36.7
excellent Schieten average
very good Passen good
good Verdedigen average


3e minuut.
Sagaz rent richting de bal. Avdeyinko verovert de bal door een tackle van achteren. Avdeyinko speelt de bal door. Colmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Sagaz kopt de bal weg. Klungelig pakt Krauer de bal. Bagietas rent richting de bal. Bagietas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Travanca verovert de bal door een tackle van achteren. Travanca probeert naar een medespeler te passen. Sagaz is nu in balbezit. Sagaz schiet op doel. Arroyos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ataque e Injusticia - Atlético Mariano 1:0

18e minuut.
Sagaz rent richting de bal. Sagaz probeert naar een medespeler te passen. Bagietas is nu in balbezit. Bagietas draait met de bal, schiet en ... Arroyos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ataque e Injusticia - Atlético Mariano 2:0

23e minuut.
Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos speelt de bal door. Avdeyinko met een sublieme pass. Villagra bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Opacki met een harde bal richting middenveld. Grossmann kopt de bal weg. Bagietas rent richting de bal. Sagaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Krauer rent richting de bal. Bagietas onderschept slim de pass. Bagietas passt de bal met de wreef. Sagaz is nu in balbezit. Sagaz haalt uit met een fantastische trap. Arroyos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Torbiński is nu in balbezit. Torbiński passt de bal zonder na te denken. Sagaz rent richting de bal. Bagietas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagietas draait met de bal, schiet en ... Arroyos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Grossmann de bal. Grossmann draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ataque e Injusticia - Atlético Mariano 3:0

38e minuut.
Chuvé passt de bal zonder na te denken. Travanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Travanca passt de bal met de wreef. Grossmann rent richting de bal. Grossmann haalt uit met een fantastische trap. Arroyos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Villagra bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuvé onderschept slim de pass. Chuvé probeert naar een medespeler te passen. Bagietas rent richting de bal. Bagietas schiet op doel. Arroyos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ataque e Injusticia 39%, Atlético Mariano 61%.
Ataque e Injusticia - Atlético Mariano 3:0

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Villagra de bal onder controle te krijgen. Bagietas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagietas passt de bal met de wreef. Grossmann is nu in balbezit. Grossmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Grau controleert de bal met de borst. Bagietas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grossmann rent richting de bal. Grossmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ataque e Injusticia - Atlético Mariano 4:0

56e minuut.
Pacuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacuszka geeft een hoge lob. Sagaz is nu in balbezit. Bagietas is nu in balbezit. Bagietas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Figueredo passt de bal in één keer door. Chuvé bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuvé passt de bal met de wreef. Bagietas rent richting de bal. Bagietas draait met de bal, schiet en ... Arroyos bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ataque e Injusticia - Atlético Mariano 5:0

76e minuut.
Figueredo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chuvé de bal. Chuvé met een sublieme pass. Bagietas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagietas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ataque e Injusticia - Atlético Mariano 6:0

77e minuut.
Pacuszka kan de bal niet met de borst controleren. Colmán verovert de bal door een tackle van achteren. Chuvé maakt een afschuwelijke overtreding. Chuvé krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Pacuszka is nu in balbezit. Pacuszka geeft een lange en hoge pass. Bagietas rent richting de bal. Bagietas draait met de bal, schiet en ... Arroyos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ataque e Injusticia - Atlético Mariano 7:0

89e minuut.
Travanca geeft de bal voor. Sagaz heeft problemen om de bal te vangen. Krauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagaz onderschept slim de pass. Sagaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ataque e Injusticia - Atlético Mariano 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ataque e Injusticia 38%, Atlético Mariano 62%.
Ataque e Injusticia - Atlético Mariano 8:0