Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SCyD Ovejas Olimpia Salamandras
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 21
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Bareiro rent richting de bal. Franco onderschept slim de pass. Artaza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Artaza krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Barrios verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez is nu in balbezit. Barrios onderschept slim de pass. Barrios passt de bal met de wreef. Esgaib bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
SCyD Ovejas - Olimpia Salamandras 1:0

9e minuut.
Takahashi trapt de bal weg. Rioboo kopt de bal weg. Bareiro rent richting de bal. Burt onderschept slim de pass. Burt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Rioboo onderschept slim de pass. Rioboo met een sublieme pass. Sánchez rent richting de bal. Burt rent richting de bal. Burt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SCyD Ovejas - Olimpia Salamandras 1:1

21e minuut.
Barrios onderschept slim de pass. Salcedo onderschept slim de pass. Salcedo met een sublieme pass. Valinotti is nu in balbezit. Burt verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Barrientos trapt de bal weg. Klungelig pakt Sánchez de bal. Barrios rent richting de bal. Barrios schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Rioboo onderschept slim de pass. Rioboo met een sublieme pass. Salcedo met een sublieme pass. Burt rent richting de bal. Burt draait met de bal, schiet en ... Canese bokst de bal weg. Klungelig pakt Toyotoshi de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Franco neemt de hoekschop. Canese bokst de bal weg. Burt bereikt de bal nog maar net als eerste. Burt draait met de bal, schiet en ... Toyotoshi probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCyD Ovejas 53%, Olimpia Salamandras 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SCyD Ovejas - Olimpia Salamandras 1:1

49e minuut.
Daar is Zucolillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zucolillo geeft een lange en hoge pass. Toyotoshi verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Franco zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Barrientos rent richting de bal. Esgaib onderschept slim de pass. Maidana rent richting de bal. Barrios onderschept slim de pass. Barrios schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Artaza is nu in balbezit. Rioboo verovert de bal door een tackle van achteren. Rioboo passt de bal in één keer door. Burt rent richting de bal. Burt haalt uit met een fantastische trap. Canese kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCyD Ovejas 68%, Olimpia Salamandras 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SCyD Ovejas - Olimpia Salamandras 1:1