Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chak-litos TM PIMBA`S F. C.
12k Tactiek OUTSIDE
45% Balbezit 55%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 42
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
45.1 gemiddelde waardering 64.1
solide Schieten uitmuntend
redelijk Passen uitstekend
solide Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Kamberg met een snelle inworp. Gökcekuş rent richting de bal. Körşahin verovert de bal door een tackle van achteren. Körşahin geeft de bal voor. Ročen krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Kamberg passt de bal in één keer door. Pelotas rent richting de bal. Pelotas geeft een hoge lob. McGwire is nu in balbezit. McGwire schiet op doel. Dykman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Carambol geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. McGwire maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chak-litos TM - PIMBA`S F. C. 0:1

11e minuut.
Golijanin met de inworp. Raczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Carambol verovert de bal door een tackle van achteren. Carambol geeft een lange en hoge pass. McGwire krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Carambol rent richting de bal. Carambol speelt de bal door. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan geeft een hoge lob. Araúz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Cabrera kopt de bal weg. Carambol geeft een lange en hoge pass. Moodie rent richting de bal. Moodie draait met de bal, schiet en ... Dykman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chak-litos TM - PIMBA`S F. C. 0:2

16e minuut.
Almillategui geeft een hoge lob. Inworp. Ochetan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McGwire bereikt de bal nog maar net als eerste. McGwire draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Cabrera geeft de bal voor. Inworp. Carambol met een snelle inworp. Araúz rent richting de bal. Araúz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
McGwire passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ochetan de bal. Almillategui rent richting de bal. McGwire verovert de bal door een tackle van achteren. McGwire schiet op doel. Dykman bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Carambol geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. McGwire krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Carambol passt de bal met de wreef. Moodie bereikt de bal nog maar net als eerste. Moodie passt de bal met de wreef. Araúz rent richting de bal. Araúz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kamberg kopt de bal weg. Golijanin is nu in balbezit. Golijanin met een sublieme pass. Moodie rent richting de bal. Moodie draait met de bal, schiet en ... Dykman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Urieta rent richting de bal. Moodie onderschept slim de pass. Carambol met een sublieme pass. McGwire bereikt de bal nog maar net als eerste. McGwire haalt uit met een fantastische trap. Dykman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Carambol met de inworp. McGwire rent richting de bal. McGwire schiet op doel. Na een snelle pass probeert Urieta de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chak-litos TM - PIMBA`S F. C. 0:3

28e minuut.
Urieta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. McGwire rent richting de bal. McGwire probeert naar een medespeler te passen. Moodie is nu in balbezit. Moodie haalt uit met een fantastische trap. Dykman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Carambol zal de hoekschop nemen. Araúz krijgt zijn hoofd ertegen. Dykman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
McGwire rent richting de bal. Almillategui onderschept slim de pass. Carambol speelt de bal door. Moodie rent richting de bal. Moodie schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Carambol bereikt de bal nog maar net als eerste. Raczkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carambol is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ochetan met een snel genomen vrije trap. McGwire krijgt zijn hoofd ertegen. Dykman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chak-litos TM - PIMBA`S F. C. 0:4

40e minuut.
Raczkowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Golijanin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golijanin probeert naar een medespeler te passen. Carambol rent richting de bal. Carambol schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Urieta maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cubillas geeft een lange en hoge pass. Moodie kopt de bal weg. Araúz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araúz schiet op doel. Dykman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Moodie probeert naar een medespeler te passen. McGwire is nu in balbezit. Carambol rent richting de bal. Carambol haalt uit met een fantastische trap. Dykman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chak-litos TM - PIMBA`S F. C. 0:5

45e minuut.
Vanoverschelde komt het veld opgelopen. Jašarspahić komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chak-litos TM 72%, PIMBA`S F. C. 28%.
Chak-litos TM - PIMBA`S F. C. 0:5

46e minuut.
Abad komt het veld opgelopen. Rogański komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Golijanin passt de bal zonder na te denken. Ochetan probeert naar een medespeler te passen. McGwire bereikt de bal nog maar net als eerste. McGwire schiet op doel. Rogański probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Inworp. Boriban komt het veld opgelopen. Wei komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Macmur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelotas onderschept slim de pass. Ochetan geeft een hoge lob. McGwire bereikt de bal nog maar net als eerste. McGwire draait met de bal, schiet en ... Rogański bokst de bal weg. Inworp. Felcon komt het veld opgelopen. Jašarspahić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McGwire is nu in balbezit. McGwire draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Rogański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Cabrera verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrera geeft een lange en hoge pass. Cubillas met een sublieme pass. Araúz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araúz schiet op doel. Paal! Rogański maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Vanoverschelde heeft problemen om de bal te vangen. Vanoverschelde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chak-litos TM - PIMBA`S F. C. 0:6

67e minuut.
Vanoverschelde is nu in balbezit. Cabrera is nu in balbezit. Vanoverschelde onderschept slim de pass. Vanoverschelde draait met de bal, schiet en ... Rogański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chak-litos TM - PIMBA`S F. C. 0:7

69e minuut.
Raczkowski geeft de bal voor. Pelotas is nu in balbezit. Pelotas geeft een lange en hoge pass. McGwire bereikt de bal nog maar net als eerste. McGwire haalt uit met een fantastische trap. Rogański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jašarspahić rent richting de bal. Jašarspahić geeft een hoge lob. Rogański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Vanoverschelde schiet op doel. Cabrera geeft een lange en hoge pass. Daar is Austin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguilera geeft een hoge lob. McGwire maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Ochetan is nu in balbezit. Ochetan passt de bal in één keer door. Jašarspahić met een sublieme pass. Vanoverschelde bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanoverschelde draait met de bal, schiet en ... Rogański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Gökcekuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökcekuş probeert naar een medespeler te passen. Felcon probeert naar een medespeler te passen. Araúz is nu in balbezit. Araúz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Chak-litos TM - PIMBA`S F. C. 0:8

76e minuut.
McGwire rent richting de bal. Jašarspahić is nu in balbezit. Jašarspahić passt de bal met de wreef. Araúz rent richting de bal. Araúz schiet op doel. Rogański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. McGwire rent richting de bal. McGwire haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chak-litos TM - PIMBA`S F. C. 0:9

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Abad stond buitenspel. Aguilera maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vanoverschelde rent richting de bal. Vanoverschelde schiet op doel. Rogański maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chak-litos TM - PIMBA`S F. C. 0:10

80e minuut.
Ochetan passt de bal zonder na te denken. Jašarspahić kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Urieta. Urieta krijgt een gele kaart.

82e minuut.
McGwire is nu in balbezit. McGwire passt de bal met de wreef. Vanoverschelde heeft problemen om de bal te vangen. Vanoverschelde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chak-litos TM - PIMBA`S F. C. 0:11

83e minuut.
McGwire geeft de bal voor. Körşahin speelt de bal door. Ochetan geeft een lange en hoge pass. Araúz is nu in balbezit. Araúz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Araúz rent richting de bal. Araúz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chak-litos TM - PIMBA`S F. C. 0:12

89e minuut.
Ochetan met de inworp. Jašarspahić probeert naar een medespeler te passen. Felcon met een sublieme pass. Araúz is nu in balbezit. Araúz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Cabrera geeft de bal voor. Aguilera heeft problemen om de bal te vangen. Aguilera geeft een lange en hoge pass. McGwire bereikt de bal nog maar net als eerste. McGwire draait met de bal, schiet en ... Rogański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chak-litos TM - PIMBA`S F. C. 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chak-litos TM 72%, PIMBA`S F. C. 28%.
Chak-litos TM - PIMBA`S F. C. 0:13