Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Campeones Jinetes Campeones Moribundos
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


28e minuut.
Herrera geeft een hoge lob. Aub kopt de bal weg. Robles De Frías bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles De Frías geeft een lange en hoge pass. Forsaythe maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Lorenzo trapt de bal weg van het doel. Villasanta kopt de bal weg. Diez Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Aub is nu in balbezit. Aub haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campeones Jinetes 56%, Campeones Moribundos 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Campeones Jinetes - Campeones Moribundos 0:0

52e minuut.
Aub geeft een lange en hoge pass. Forsaythe rent richting de bal. Robles De Frías rent richting de bal. Forsaythe bereikt de bal nog maar net als eerste. Forsaythe draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Espitia Navarro kopt de bal weg. Diez Ríos rent richting de bal. Diez Ríos geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Blanco geeft een hoge lob. Mendieta heeft problemen om de bal te vangen. Forsaythe rent richting de bal. Robles De Frías rent richting de bal. Robles De Frías haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Lorenzo trapt de bal weg. Diez Ríos kopt de bal weg. Klungelig pakt Pino de bal. Robles De Frías is nu in balbezit. Robles De Frías schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Blanco passt de bal met de wreef. Robles De Frías rent richting de bal. Robles De Frías passt de bal zonder na te denken. Forsaythe bereikt de bal nog maar net als eerste. Forsaythe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Robles De Frías rent richting de bal. Robles De Frías passt de bal zonder na te denken. Pino heeft problemen om de bal te vangen. Forsaythe is nu in balbezit. Forsaythe draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Pizarro geeft de bal voor. Diez Ríos is nu in balbezit. Met opzet legt Villasanta zijn tegenspeler op de grond. Villasanta krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Forsaythe bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles De Frías is nu in balbezit. Forsaythe rent richting de bal. Robles De Frías is nu in balbezit. Robles De Frías draait met de bal, schiet en ... Lorenzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Campeones Jinetes - Campeones Moribundos 0:1

87e minuut.
Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera geeft de bal voor. Espitia Navarro rent richting de bal. Robles De Frías is nu in balbezit. Robles De Frías haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campeones Jinetes 61%, Campeones Moribundos 39%.
Campeones Jinetes - Campeones Moribundos 0:1