Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Culinarios FC Grandes Gatos
Culio Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
31.8 gemiddelde waardering 21
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
redelijk Verdedigen zwak


2e minuut.
Passeri speelt de bal door. Martínez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Riquelme. Riquelme krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Leguias rent richting de bal. Leguias passt de bal zonder na te denken. Daley is nu in balbezit. Daley geeft een hoge lob. Martínez krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Culinarios FC - Grandes Gatos 1:0

12e minuut.
Zout onderschept slim de pass. Subagio bereikt de bal nog maar net als eerste. Subagio passt de bal met de wreef. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Culinarios FC - Grandes Gatos 2:0

18e minuut.
Baj rent richting de bal. Baj probeert naar een medespeler te passen. Zout kan de bal niet met de borst controleren. Bocanegra is nu in balbezit. Bocanegra schiet op doel. Strzelec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Norato De Frías geeft een lange en hoge pass. Inworp. Daley met een snelle inworp. Passeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Passeri geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Zout geeft een lange en hoge pass. Passeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez is nu in balbezit. Passeri verovert de bal door een tackle van achteren. Passeri geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Culinarios FC 47%, Grandes Gatos 53%.
Culinarios FC - Grandes Gatos 2:0

51e minuut.
Martínez rent richting de bal. Martínez speelt de bal door. Passeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Passeri schiet op doel. Araba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Riquelme rent richting de bal. Passeri verovert de bal door een tackle van achteren. Passeri met een sublieme pass. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Inworp. Skaryna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daley rent richting de bal. Daley geeft de bal voor. Subagio kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Leguias bereikt de bal nog maar net als eerste. Leguias passt de bal met de wreef. Araúz rent richting de bal. Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Martínez rent richting de bal. Martínez passt de bal zonder na te denken. Passeri is nu in balbezit. Passeri haalt uit met een fantastische trap. Araba probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Culinarios FC - Grandes Gatos 3:0

67e minuut.
Leguias probeert naar een medespeler te passen. Passeri rent richting de bal. Passeri met een sublieme pass. Martínez rent richting de bal. Martínez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Culinarios FC 29%, Grandes Gatos 71%.
Culinarios FC - Grandes Gatos 3:0