Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Calmados Perros Lácteos FC
Normal Tactiek Pancake
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 30
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 25.9
slecht Schieten redelijk
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Ochoa passt de bal zonder na te denken. García is nu in balbezit. Contreras rent richting de bal. Contreras schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Ochoa de bal. Ochoa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Calmados Perros - Lácteos FC 0:1

9e minuut.
Goss geeft een lange en hoge pass. Contreras kopt de bal weg. Klungelig pakt Tejeda de bal. Ochoa is nu in balbezit. Ochoa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pereira trapt de bal weg. Sârb kopt de bal weg. Klungelig pakt Ochoa de bal. Ochoa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Borbón rent richting de bal. Sârb verovert de bal door een tackle van achteren. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Urane de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Urane rent richting de bal. Urane geeft de bal voor. Ríos geeft een lange en hoge pass. Mayorga rent richting de bal. Mayorga geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Borbón rent richting de bal. Ochoa onderschept slim de pass. Ochoa passt de bal met de wreef. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Solanilla is nu in balbezit. Contreras rent richting de bal. Contreras speelt de bal door. Ochoa rent richting de bal. Ochoa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
García kopt de bal weg. Ochoa heeft problemen om de bal te vangen. Ochoa probeert naar een medespeler te passen. Contreras rent richting de bal. Contreras schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Goss verovert de bal door een tackle van achteren. García rent richting de bal. García geeft een hoge lob. Ochoa rent richting de bal. Ochoa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Riera geeft een lange en hoge pass. Contreras rent richting de bal. Wat een zware overtreding van García ... Strafschop! García krijgt een gele kaart. Contreras raakt geblesseerd tijdens het duel. Ochoa neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pereira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
García bereikt de bal nog maar net als eerste. García verovert de bal door een tackle van achteren. García passt de bal in één keer door. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Calmados Perros - Lácteos FC 0:2

38e minuut.
Mayorga heeft problemen om de bal te vangen. Mayorga geeft een hoge lob. Daar is Bracho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Contreras is nu in balbezit. Contreras draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Álvarez Braceras geeft een lange en hoge pass. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa passt de bal in één keer door. García rent richting de bal. García schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Ríos kopt de bal weg. Ochoa rent richting de bal. Tejeda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tejeda krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Contreras is nu in balbezit. Ochoa rent richting de bal. Contreras is nu in balbezit. Ochoa rent richting de bal. Ochoa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Calmados Perros - Lácteos FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calmados Perros 75%, Lácteos FC 25%.
Calmados Perros - Lácteos FC 0:3

54e minuut.
García met een sublieme pass. Mayorga heeft problemen om de bal te vangen. Mayorga geeft een lange en hoge pass. Ochoa maakt een snoekduik en kopt de bal. Pereira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Doeltrap. Picado komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Daar is Borbón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urane rent richting de bal. Urane geeft de bal voor. Ochoa rent richting de bal. Ochoa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Sârb passt de bal zonder na te denken. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Urane begaat een overtreding. Contreras raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Contreras kan niet meer verder spelen. Ghiugan komt het veld opgelopen. García wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Mayorga is nu in balbezit. Mayorga passt de bal zonder na te denken. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa draait met de bal, schiet en ... Pereira werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Bracho rent richting de bal. Ghiugan verovert de bal door een tackle van achteren. Ghiugan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Calmados Perros - Lácteos FC 0:4

70e minuut.
Díaz komt het veld opgelopen. Calderón komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Solanilla is nu in balbezit. Ghiugan onderschept slim de pass. Bracho legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ghiugan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ochoa zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Pereira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Pereira speelt de bal door. Mayorga rent richting de bal. Mayorga geeft de bal voor. Ochoa rent richting de bal. Ochoa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Doeltrap. Horvat komt het veld opgelopen.

76e minuut.
García speelt de bal door. García rent richting de bal. García probeert naar een medespeler te passen. Ghiugan rent richting de bal. Ghiugan draait met de bal, schiet en ... Pereira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ghiugan rent richting de bal. Ghiugan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calmados Perros 77%, Lácteos FC 23%.
Calmados Perros - Lácteos FC 0:4