Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Listos Estudiantes Pasivos Gatos
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Miranda Barría is nu in balbezit. Miranda Barría probeert naar een medespeler te passen. Berrio is nu in balbezit. Bramwell verovert de bal door een tackle van achteren. Bramwell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Salamanca verovert de bal door een tackle van achteren. Salamanca geeft een lange en hoge pass. Daar is Canales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bramwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramwell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Mon bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarreal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mon zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Miranda Barría, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miranda Barría draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Listos Estudiantes - Pasivos Gatos 0:1

27e minuut.
Pinilla rent richting de bal. Bramwell verovert de bal door een tackle van achteren. Bramwell passt de bal in één keer door. Miranda Barría rent richting de bal. Miranda Barría haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Canales met een harde bal richting middenveld. Villarreal kopt de bal weg. Espinosa heeft problemen om de bal te vangen. Pinilla rent richting de bal. Pinilla draait met de bal, schiet en ... Cortázar bokst de bal weg.

44e minuut.
Salamanca met een snelle inworp. Mon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mon geeft een lange en hoge pass. Miranda Barría is nu in balbezit. Miranda Barría haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Listos Estudiantes 52%, Pasivos Gatos 48%.
Listos Estudiantes - Pasivos Gatos 0:1

47e minuut.
Pinilla controleert de bal met de borst. Mon rent richting de bal. Mon passt de bal zonder na te denken. Miranda Barría rent richting de bal. Miranda Barría schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Listos Estudiantes - Pasivos Gatos 0:2

51e minuut.
Mon onderschept slim de pass. Mon speelt de bal door. Miranda Barría is nu in balbezit. Miranda Barría draait met de bal, schiet en ... Bramwell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Bramwell de bal onder controle te krijgen. Canales is nu in balbezit. Peralta verovert de bal door een tackle van achteren. Bramwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramwell haalt uit met een fantastische trap. Williams bokst de bal weg. Miranda Barría springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Listos Estudiantes - Pasivos Gatos 0:3

69e minuut.
Mon met een sublieme pass. Mayorga met een sublieme pass. Peralta probeert naar een medespeler te passen. Miranda Barría rent richting de bal. Miranda Barría haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Listos Estudiantes - Pasivos Gatos 0:4

73e minuut.
Marciaga passt de bal zonder na te denken. Blackman bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackman passt de bal zonder na te denken. Miranda Barría is nu in balbezit. Miranda Barría schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Maldonado is nu in balbezit. Maldonado met een sublieme pass. Arroyaves heeft problemen om de bal te vangen. Miranda Barría is nu in balbezit. Miranda Barría draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Daar is Villarreal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villarreal met een sublieme pass. Pinilla rent richting de bal. Villarreal rent richting de bal. Villarreal draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pinilla is nu in balbezit. Pinilla draait met de bal, schiet en ... Cortázar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Listos Estudiantes - Pasivos Gatos 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Listos Estudiantes 56%, Pasivos Gatos 44%.
Listos Estudiantes - Pasivos Gatos 1:4