Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Kadafi Pasivos Inútiles
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


11e minuut.
Ávila onderschept slim de pass. Ávila geeft de bal voor. Jaramillo kopt de bal weg. Klungelig pakt Ávila de bal. Ávila haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Urrutia passt de bal zonder na te denken. Ávila rent richting de bal. Ávila schiet op doel. McDonald kopt de bal weg. Chiari geeft een lange en hoge pass. Iturralde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Jaramillo passt de bal met de wreef. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda is nu in balbezit. Castillo is nu in balbezit. Castillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kadafi - Pasivos Inútiles 0:1

43e minuut.
Hau is nu in balbezit. Castillo verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo met een sublieme pass. De La Fuente is nu in balbezit. De La Fuente draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kadafi - Pasivos Inútiles 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Kadafi 48%, Pasivos Inútiles 52%.
Sporting Kadafi - Pasivos Inútiles 0:2

55e minuut.
Inworp. Chiari met de inworp. Peniche rent richting de bal. Ávila verovert de bal door een tackle van achteren. Ávila schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Hau bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo rent richting de bal. Castillo probeert naar een medespeler te passen. De La Fuente is nu in balbezit. De La Fuente haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Mosquera rent richting de bal. Ávila verovert de bal door een tackle van achteren. Ávila passt de bal met de wreef. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Hau probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ávila de bal. Ávila passt de bal zonder na te denken. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kadafi - Pasivos Inútiles 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Kadafi 57%, Pasivos Inútiles 43%.
Sporting Kadafi - Pasivos Inútiles 1:2