Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Traidores Salamandras arabe unido fc
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
22.7 gemiddelde waardering 16.2
redelijk Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Bernal kopt de bal weg. Daar is Figueira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herrera is nu in balbezit. Samudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Samudio schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Figueira geeft een lange en hoge pass. Inworp. Echeverría met de inworp. Herrera is nu in balbezit. Herrera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Berrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Esperanza maakt een afschuwelijke overtreding. Berrio raakt geblesseerd tijdens het duel. Casanova met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Da Costa de bal. Samudio rent richting de bal. Samudio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Traidores Salamandras 38%, arabe unido fc 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Traidores Salamandras - arabe unido fc 0:0

51e minuut.
Poveda geeft een lange en hoge pass. Echeverría kopt de bal weg. Hurane heeft problemen om de bal te vangen. Samudio rent richting de bal. Samudio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Bernal passt de bal zonder na te denken. Echeverría is nu in balbezit. Quiroz maakt een afschuwelijke overtreding. Quiroz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

62e minuut.
Echeverría is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Berrio met een snel genomen vrije trap. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez geeft een hoge lob. Samudio is nu in balbezit. Samudio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Traidores Salamandras - arabe unido fc 1:0

67e minuut.
Klungelig pakt Da Costa de bal. De los Ríos rent richting de bal. De los Ríos geeft een hoge lob. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Traidores Salamandras - arabe unido fc 2:0

81e minuut.
Figueira geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Echeverría zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Herrera rent richting de bal. Herrera geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Traidores Salamandras 37%, arabe unido fc 63%.
Traidores Salamandras - arabe unido fc 2:0