Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-03 19:28
  • Competitiewedstrijd: League 2.02
  • Stadion: Boya Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2762
CRAZY FC Tusker F.C.
Normal Tactiek AFK
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 32.3
zwak Schieten goed
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Ruszczyc met een sublieme pass. Ptasiński is nu in balbezit. Ptasiński passt de bal met de wreef. Morariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Morariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CRAZY FC - Tusker F.C. 0:1

8e minuut.
Mališ probeert naar een medespeler te passen. Docan probeert naar een medespeler te passen. Morariu is nu in balbezit. Morariu haalt uit met een fantastische trap. Karai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CRAZY FC - Tusker F.C. 0:2

12e minuut.
Ruszczyc met een sublieme pass. Daar is Zhavelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kemboi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemboi haalt uit met een fantastische trap. Zhavelli probeert de bal aan de voet te houden. Antipa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Mališ probeert naar een medespeler te passen. Ramović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramović passt de bal in één keer door. Morariu is nu in balbezit. Morariu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Morariu rent richting de bal. Morariu haalt uit met een fantastische trap. Karai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Kibet bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibet geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mališ de bal. Kemboi is nu in balbezit. Kemboi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Mališ verovert de bal door een tackle van achteren. Mališ speelt de bal door. Morariu is nu in balbezit. Morariu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cheruiyot de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
CRAZY FC - Tusker F.C. 0:3

33e minuut.
Ruszczyc onderschept slim de pass. Inworp. Kibet met een snelle inworp. Kemboi is nu in balbezit. Kemboi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Odinga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramović verovert de bal door een tackle van achteren. Ramović met een sublieme pass. Morariu is nu in balbezit. Morariu schiet op doel. Karai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Docan neemt de hoekschop. Ptasiński rent richting de bal. Ptasiński schiet op doel. Korir heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Munandi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ramović rent richting de bal. Ramović probeert naar een medespeler te passen. Morariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Morariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CRAZY FC - Tusker F.C. 0:4

41e minuut.
Morariu rent richting de bal. Ramović rent richting de bal. Munandi rent richting de bal. Ramović verovert de bal door een tackle van achteren. Ramović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Daar is Ptasiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bitok onderschept slim de pass. Bitok geeft een lange en hoge pass. Chipende is nu in balbezit. Chipende draait met de bal, schiet en ... Antipa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRAZY FC 56%, Tusker F.C. 44%.
CRAZY FC - Tusker F.C. 0:4

46e minuut.
Sabella komt het veld opgelopen. Hana Jahouri komt het veld opgelopen. Villamil komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Villamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamil geeft een hoge lob. Ptasiński kopt de bal weg. Ramović is nu in balbezit. Ramović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Docan geeft de bal voor. Villamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamil passt de bal zonder na te denken. Ramović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Karai trapt de bal weg van het doel. Daar is Ptasiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ptasiński geeft een hoge lob. Ramović is nu in balbezit. Ramović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Sheikh bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamil verovert de bal door een tackle van achteren. Villamil geeft een lange en hoge pass. Ramović rent richting de bal. Ramović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CRAZY FC - Tusker F.C. 0:5

72e minuut.
Valuev komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Zhavelli geeft de bal voor. Hana Jahouri kan de bal niet met de borst controleren. Munandi probeert naar een medespeler te passen. Hana Jahouri rent richting de bal. Hana Jahouri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Karai trapt de bal weg van het doel. Ptasiński kopt de bal weg. Ramović controleert de bal met de borst. Ramović passt de bal in één keer door. Villamil geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Docan is nu in balbezit. Docan geeft een hoge lob. Maruti probeert de bal aan de voet te houden. Hana Jahouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Jahouri schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CRAZY FC - Tusker F.C. 0:6

90e minuut.
Villamil geeft een lange en hoge pass. Ptasiński geeft een hoge lob. Korir heeft problemen om de bal te vangen. Hana Jahouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Jahouri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRAZY FC 73%, Tusker F.C. 27%.
CRAZY FC - Tusker F.C. 0:6