Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patzun United Rayo Zona 5
koemancito Tactiek Messengers
42% Balbezit 58%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.6 gemiddelde waardering 57.8
weak Schieten incredible
weak Passen solid
average Verdedigen very good


9e minuut.
Echeberri is nu in balbezit. Maltez onderschept slim de pass. Maltez passt de bal zonder na te denken. Cubero rent richting de bal. Cubero draait met de bal, schiet en ... Walczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cubero bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Patzun United - Rayo Zona 5 0:1

12e minuut.
Maltez rent richting de bal. Alejandro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maltez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ruiz met een snel genomen vrije trap. Cubero is nu in balbezit. Cubero schiet op doel. Walczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patzun United - Rayo Zona 5 0:2

16e minuut.
Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano geeft de bal voor. Cubero is nu in balbezit. Cubero schiet op doel. Walczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patzun United - Rayo Zona 5 0:3

19e minuut.
Maltez passt de bal zonder na te denken. Kopernikus geeft een lange en hoge pass. Radojčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojčić haalt uit met een fantastische trap. Walczewski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopernikus heeft problemen om de bal te vangen. Kopernikus speelt de bal door. Maltez is nu in balbezit. Maltez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Patzun United - Rayo Zona 5 0:4

32e minuut.
Zambrano geeft een hoge lob. Cubero rent richting de bal. Cubero heeft problemen om de bal te vangen. Cubero haalt uit met een fantastische trap. Paal!

37e minuut.
Kopernikus geeft een hoge lob. Klungelig pakt Arconada de bal. Cubero is nu in balbezit. Cubero schiet op doel. Walczewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patzun United - Rayo Zona 5 0:5

40e minuut.
Valderrama is nu in balbezit. Valderrama geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rebollo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruiz geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Kopernikus met een sublieme pass. Łydkowski is nu in balbezit. Maltez verovert de bal door een tackle van achteren. Maltez haalt uit met een fantastische trap. Walczewski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Ayude geeft een lange en hoge pass. Cubero springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patzun United 55%, Rayo Zona 5 45%.
Patzun United - Rayo Zona 5 0:5

47e minuut.
Kopernikus passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zambrano de bal. Zambrano geeft de bal voor. Cubero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cubero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubero haalt uit met een fantastische trap. Walczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Zambrano geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Schouterden de bal. Radojčić is nu in balbezit. Cubero is nu in balbezit. Cubero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Radojčić is nu in balbezit. Radojčić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patzun United - Rayo Zona 5 0:6

52e minuut.
Zambrano geeft een lange en hoge pass. Valderrama heeft problemen om de bal te vangen. Radojčić is nu in balbezit. Radojčić geeft een hoge lob. Cubero is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rebollo neemt de hoekschop. Cubero maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Schouterden rent richting de bal. Maltez onderschept slim de pass. Maltez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patzun United - Rayo Zona 5 0:7

56e minuut.
Westphal probeert naar een medespeler te passen. Radojčić kopt de bal weg. Arconada bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubero onderschept slim de pass. Cubero draait met de bal, schiet en ... Walczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Mudesto geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kopernikus de bal. Schouterden bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopernikus onderschept slim de pass. Kopernikus geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cubero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patzun United - Rayo Zona 5 0:8

57e minuut.
Alejandro met een sublieme pass. Wałaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wałaszek geeft de bal voor. Hansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Alejandro rent richting de bal. Ruiz onderschept slim de pass. Ruiz geeft een hoge lob. Cubero rent richting de bal. Cubero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Radojčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojčić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patzun United - Rayo Zona 5 0:9

60e minuut.
Arconada onderschept slim de pass. Radojčić is nu in balbezit. Radojčić probeert naar een medespeler te passen. Cubero rent richting de bal. Cubero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Echeberri geeft de bal voor. Westphal met een sublieme pass. Cubero rent richting de bal. Cubero haalt uit met een fantastische trap. Walczewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patzun United - Rayo Zona 5 0:10

73e minuut.
Schouterden is nu in balbezit. Schouterden speelt de bal door. Cubero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubero draait met de bal, schiet en ... Walczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patzun United - Rayo Zona 5 0:11

82e minuut.
Doeltrap. Schouterden trapt de bal weg. Rebollo kopt de bal weg. Radojčić rent richting de bal. Radojčić schiet op doel. Walczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Kopernikus passt de bal met de wreef. Maltez bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltez geeft een lange en hoge pass. Cubero rent richting de bal. Cubero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patzun United 52%, Rayo Zona 5 48%.
Patzun United - Rayo Zona 5 0:11