Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pequeńos Cheros Tenebrosos Chaparros
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19.7
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Frutos is nu in balbezit. Aponte verovert de bal door een tackle van achteren. Aponte met een sublieme pass. Tejero rent richting de bal. Tejero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Cebrian is nu in balbezit. Cebrian passt de bal met de wreef. Corleto probeert de bal aan de voet te houden. Tejero is nu in balbezit. Tejero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pequeńos Cheros - Tenebrosos Chaparros 1:0

6e minuut.
Parés is nu in balbezit. Parés geeft de bal voor. Cebrian kopt de bal weg. Tejero bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pequeńos Cheros - Tenebrosos Chaparros 2:0

11e minuut.
Aponte geeft een lange en hoge pass. Jaramillo kopt de bal weg. Dueńas heeft problemen om de bal te vangen. Dueńas schiet op doel. Parés probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Dueńas onderschept slim de pass. Dueńas passt de bal in één keer door. Recalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejero onderschept slim de pass. Tejero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Romero speelt de bal door. Daar is Obando, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obando speelt de bal door. Galindo is nu in balbezit. Galindo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Corleto is nu in balbezit. Corleto probeert naar een medespeler te passen. Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo onderschept slim de pass. Galindo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pequeńos Cheros - Tenebrosos Chaparros 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pequeńos Cheros 45%, Tenebrosos Chaparros 55%.
Pequeńos Cheros - Tenebrosos Chaparros 2:1

57e minuut.
Romero kopt de bal weg. Klungelig pakt Degollada de bal. Degollada passt de bal in één keer door. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Espada probeert naar een medespeler te passen. Tejero is nu in balbezit. Saenz is nu in balbezit. Tejero onderschept slim de pass. Tejero draait met de bal, schiet en ... Duran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pequeńos Cheros - Tenebrosos Chaparros 3:1

70e minuut.
Obando met een sublieme pass. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Espada begaat een overtreding. Espada krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Cebrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebrian met een sublieme pass. Klungelig pakt Tejero de bal. Dueńas rent richting de bal. Dueńas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Obando rent richting de bal. Obando passt de bal in één keer door. Cebrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo is nu in balbezit. Galindo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pequeńos Cheros - Tenebrosos Chaparros 3:2

85e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Cristobal niet meer kan verder spelen. Balbuena komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Hernandez is nu in balbezit. Hernandez probeert naar een medespeler te passen. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Obando is nu in balbezit. Obando haalt uit met een fantastische trap. Balbuena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Galindo is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pequeńos Cheros 58%, Tenebrosos Chaparros 42%.
Pequeńos Cheros - Tenebrosos Chaparros 3:2