Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Contentos Rojos Millonarios Chaparros
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Corzos met de inworp. Galan is nu in balbezit. Vaca verovert de bal door een tackle van achteren. Vaca draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Martinez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Concha is nu in balbezit. Concha geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Corzos met een snelle inworp. Vaca geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Corzos geeft de bal voor. Dostals bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayestaran onderschept slim de pass. Najera rent richting de bal. Najera schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Dostals met een sublieme pass. Cardona bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesteros is nu in balbezit. Sabadía verovert de bal door een tackle van achteren. Sabadía schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Contentos Rojos 49%, Millonarios Chaparros 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Contentos Rojos - Millonarios Chaparros 0:0

48e minuut.
Vaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaca geeft de bal voor. Daar is Barrios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arroyo rent richting de bal. Arroyo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Aleman is nu in balbezit. Cardona bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleman verovert de bal door een tackle van achteren. Sabadía bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabadía schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Najera is nu in balbezit. Galan onderschept slim de pass. Galan passt de bal zonder na te denken. Sabadía rent richting de bal. Sabadía draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Carreńo trapt de bal weg. Ayestaran kopt de bal weg. Dostals bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaca onderschept slim de pass. Vaca geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Conesa passt de bal zonder na te denken. Vaca is nu in balbezit. Vaca passt de bal in één keer door. Najera rent richting de bal. Najera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Contentos Rojos - Millonarios Chaparros 1:0

79e minuut.
Estrada kopt de bal weg. Aleman controleert de bal met de borst. Ayestaran is nu in balbezit. Aleman onderschept slim de pass. Aleman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Contentos Rojos 48%, Millonarios Chaparros 52%.
Contentos Rojos - Millonarios Chaparros 1:0