Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peligrosos Zorros Contentos Campeones
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.2
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Donoso kopt de bal weg. Ramiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramiro geeft een lange en hoge pass. Donoso rent richting de bal. Donoso draait met de bal, schiet en ... Valadez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pasquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquel haalt uit met een fantastische trap. Valadez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peligrosos Zorros - Contentos Campeones 0:1

24e minuut.
Anselmo geeft een hoge lob. Inworp. Morales met een snelle inworp. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez geeft een hoge lob. Padilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Avila is nu in balbezit. Avila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Peligrosos Zorros - Contentos Campeones 1:1

32e minuut.
Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Anselmo de bal onder controle te krijgen. Avila rent richting de bal. Avila haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Randez speelt de bal door. Benítez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paisano. Paisano krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peligrosos Zorros 47%, Contentos Campeones 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Peligrosos Zorros - Contentos Campeones 1:1

56e minuut.
Pamies geeft de bal voor. Cordoba is nu in balbezit. Pasquel onderschept slim de pass. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez schiet op doel. Padilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Daar is Comence, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galindo rent richting de bal. Paisano probeert naar een medespeler te passen. Pasquel rent richting de bal. Pasquel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Klungelig pakt Cervantes de bal. Pasquel onderschept slim de pass. Pasquel speelt de bal door. Donoso is nu in balbezit. Donoso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Comence speelt de bal door. Pasquel is nu in balbezit. Garay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Garay krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Cervantes geeft een hoge lob. Pamies is nu in balbezit. Bernal is nu in balbezit. Swisher onderschept slim de pass. Swisher draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peligrosos Zorros 42%, Contentos Campeones 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Peligrosos Zorros - Contentos Campeones 1:1