Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-03 12:29
  • Competitiewedstrijd: K2-League.01
  • Stadion: KKKorea Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3099
Poohangwon Heechu Anyjo Jangmachu
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
15 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten hopeless
average Passen poor
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Jae-Bum onderschept slim de pass. Jae-Bum passt de bal zonder na te denken. Cheng-Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Ling haalt uit met een fantastische trap. Lo-Wang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poohangwon Heechu - Anyjo Jangmachu 0:1

16e minuut.
Doo-Lee heeft problemen om de bal te vangen. Jae-Bum rent richting de bal. Jae-Bum passt de bal met de wreef. Cheng-Ling is nu in balbezit. Cheng-Ling schiet op doel. Lo-Wang bokst de bal weg.

22e minuut.
Jae-Bum rent richting de bal. Jae-Bum passt de bal met de wreef. Cheng-Ling is nu in balbezit. Cheng-Ling haalt uit met een fantastische trap. Lee-Yung probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Yang-Lim speelt de bal door. Jae-Bum is nu in balbezit. Jae-Bum met een sublieme pass. Cheng-Ling rent richting de bal. Cheng-Ling haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poohangwon Heechu - Anyjo Jangmachu 0:2

27e minuut.
Daar is Kwoon-Lo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheng-Ling rent richting de bal. Cheng-Ling haalt uit met een fantastische trap. Kwoon-Lo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lo-Wang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Park-Hyu rent richting de bal. Yang-Hyun verovert de bal door een tackle van achteren. Yang-Hyun passt de bal met de wreef. Wang-Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Kim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Wang-Kim controleert de bal met de borst. Yang-Hyun is nu in balbezit. Wang-Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Hyun is nu in balbezit. Yang-Hyun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poohangwon Heechu - Anyjo Jangmachu 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poohangwon Heechu 57%, Anyjo Jangmachu 43%.
Poohangwon Heechu - Anyjo Jangmachu 1:2

54e minuut.
Won-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Won-Li geeft een hoge lob. Park-Kim is nu in balbezit. Hiu-Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Hiu-Lee draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Poohangwon Heechu - Anyjo Jangmachu 2:2

59e minuut.
Yang-Lim heeft problemen om de bal te vangen. Yang-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Hyun met een sublieme pass. Wang-Kim rent richting de bal. Wang-Kim haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Han-Kim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Park-Hyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Hyun verovert de bal door een tackle van achteren. Yang-Hyun probeert naar een medespeler te passen. Wang-Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Kim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kwoon-Lo geeft een hoge lob. Inworp. Dae-Kwong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Jae-Bum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jae-Bum draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Poohangwon Heechu - Anyjo Jangmachu 2:3

87e minuut.
Park-Hyu rent richting de bal. Wang-Kim onderschept slim de pass. Yang-Hyun is nu in balbezit. Wang-Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Kim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poohangwon Heechu 43%, Anyjo Jangmachu 57%.
Poohangwon Heechu - Anyjo Jangmachu 2:3