Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
96.Buchoon Mingok Inch Mingak
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 20.1
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


21e minuut.
Kyu-Kyung verovert de bal door een tackle van achteren. Kyu-Kyung speelt de bal door. Lee-Young rent richting de bal. Lee-Young geeft een lange en hoge pass. Shuzuko heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
96.Buchoon Mingok - Inch Mingak 1:0

23e minuut.
Inworp. Sung-Kun met de inworp. Wang-Kwoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Kwoo draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Shuzuko de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
96.Buchoon Mingok - Inch Mingak 1:1

26e minuut.
Kyu-Kyung rent richting de bal. Wang-Li verovert de bal door een tackle van achteren. Chyu-Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Li onderschept slim de pass. Wang-Li draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

29e minuut.
Hwan-Won geeft een hoge lob. Wang-Li is nu in balbezit. Kwoon-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Li onderschept slim de pass. Wang-Li haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Hwan-Won bereikt de bal nog maar net als eerste. Uk-Song rent richting de bal. Uk-Song geeft de bal voor. Shuzuko bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuzuko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Wang-Kwoo rent richting de bal. Lee-Young verovert de bal door een tackle van achteren. Lee-Young geeft een hoge lob. Wang-Li rent richting de bal. Wang-Li haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
96.Buchoon Mingok - Inch Mingak 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 96.Buchoon Mingok 42%, Inch Mingak 58%.
96.Buchoon Mingok - Inch Mingak 2:1

82e minuut.
Hayoung onderschept slim de pass. Hayoung geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chan-Tae de bal. Shuzuko is nu in balbezit. Shuzuko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Han-Won bereikt de bal nog maar net als eerste. Joon-Kyuong onderschept slim de pass. Joon-Kyuong passt de bal met de wreef. Shuzuko rent richting de bal. Shuzuko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 96.Buchoon Mingok 45%, Inch Mingak 55%.
96.Buchoon Mingok - Inch Mingak 2:1