Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Buchoonjo Kwoochu 96.Jojo Jangmachu
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.1
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Dae-Song rent richting de bal. Hiu-Wang rent richting de bal. Hiu-Wang speelt de bal door. Chuyen is nu in balbezit. Chuyen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Song verovert de bal door een tackle van achteren. Song geeft de bal voor. Mong-Joon geeft de bal voor. Hiu-Hyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu-Hyuong haalt uit met een fantastische trap. Hiu-Lee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Kwoon-Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Young geeft de bal voor. Hiu-Hyuong rent richting de bal. Hiu-Hyuong haalt uit met een fantastische trap. Hiu-Lee probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Buchoonjo Kwoochu - 96.Jojo Jangmachu 0:1

22e minuut.
Hiu-Wang rent richting de bal. Hiu-Hyuong verovert de bal door een tackle van achteren. Song bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu-Hyuong onderschept slim de pass. Hiu-Hyuong schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buchoonjo Kwoochu - 96.Jojo Jangmachu 0:2

27e minuut.
Hiu-Wang verovert de bal door een tackle van achteren. Chuyen rent richting de bal. Chuyen passt de bal in één keer door. Jae-Gui bereikt de bal nog maar net als eerste. Jae-Gui schiet op doel. Gatoshi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Kwoon-Young is nu in balbezit. Hiu-Hyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu-Hyuong rent richting de bal. Hiu-Hyuong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Klungelig pakt Lee-Kyung de bal. Kwoon-Young rent richting de bal. Met opzet legt Song zijn tegenspeler op de grond. Song krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buchoonjo Kwoochu 54%, 96.Jojo Jangmachu 46%.
Buchoonjo Kwoochu - 96.Jojo Jangmachu 0:2

51e minuut.
Song bereikt de bal nog maar net als eerste. Song geeft een lange en hoge pass. Lo-Hyun kan de bal niet met de borst controleren. Jae-Gui bereikt de bal nog maar net als eerste. Jae-Gui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Dae-Song met de inworp. Son-Li probeert de bal met de borst te controleren. Son-Li geeft de bal voor. Hiu-Hyuong is nu in balbezit. Hiu-Hyuong schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Hiu-Wang onderschept slim de pass. Hiu-Wang met een sublieme pass. Jae-Gui heeft problemen om de bal te vangen. Chuyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuyen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buchoonjo Kwoochu 52%, 96.Jojo Jangmachu 48%.
Buchoonjo Kwoochu - 96.Jojo Jangmachu 0:2