Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Zebres Bruns Zebres
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 21.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen weak


14e minuut.
Eto`o rent richting de bal. Eto`o passt de bal zonder na te denken. Daar is N`Toko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tchinda onderschept slim de pass. Tchinda schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Tchandjeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ateke verovert de bal door een tackle van achteren. Elame legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ateke is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kong legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Tchinda bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Bella bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchinda verovert de bal door een tackle van achteren. M`Belé rent richting de bal. M`Belé geeft een lange en hoge pass. Dieudonné verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Zebres 51%, Bruns Zebres 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Zebres - Bruns Zebres 0:0

52e minuut.
Klungelig pakt Bong de bal. Ateke rent richting de bal. Kong rent richting de bal. Ateke rent richting de bal. Ateke draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Eto`o met een snelle inworp. Mama bereikt de bal nog maar net als eerste. Mama passt de bal zonder na te denken. Daar is Tchinda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tchinda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Bekombo kopt de bal weg. Eto`o probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Colomban is nu in balbezit. Colomban draait met de bal, schiet en ... Dieudonné werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Zebres - Bruns Zebres 0:1

88e minuut.
Tchinda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchinda met een sublieme pass. Colomban bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchinda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchinda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Zebres - Bruns Zebres 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Zebres 59%, Bruns Zebres 41%.
AC Zebres - Bruns Zebres 0:2