Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК Ужгород Ельбрус
shcherbei Tactiek 541sss
41% Balbezit 59%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
59.5 gemiddelde waardering 67.6
excellent Schieten outstanding
excellent Passen formidable
very good Verdedigen formidable


4e minuut.
Přívracký kopt de bal weg. Valkeajärvi rent richting de bal. Gąsiewski is nu in balbezit. Valkeajärvi onderschept slim de pass. Valkeajärvi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Giggѕ geeft de bal voor. Inworp. Kanchaveli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nukk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nukk haalt uit met een fantastische trap. Kyuong-Yong bokst de bal weg. Montana bereikt de bal nog maar net als eerste. Montana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Ужгород - Ельбрус 0:1

16e minuut.
Kanchaveli kopt de bal weg. van Spaandonck geeft een lange en hoge pass. Krasić geeft een hoge lob. Montana rent richting de bal. Montana draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Kanchaveli kopt de bal weg. Montana rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vélez. Montana is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lubicz wilt de vrije trap nemen. Kyuong-Yong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Nukk is nu in balbezit. Nukk passt de bal met de wreef. Montana rent richting de bal. Montana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Ужгород - Ельбрус 0:2

30e minuut.
Daar is Kanchaveli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kanchaveli passt de bal zonder na te denken. Krasić speelt de bal door. Montana rent richting de bal. Montana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kanchaveli rent richting de bal. Kanchaveli passt de bal zonder na te denken. Nukk is nu in balbezit. Nukk haalt uit met een fantastische trap. Kyuong-Yong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Ужгород - Ельбрус 0:3

35e minuut.
Güner passt de bal in één keer door. Roca probeert naar een medespeler te passen. Adalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Valkeajärvi onderschept slim de pass. Valkeajärvi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Giggѕ geeft een lange en hoge pass. van Spaandonck kopt de bal weg. Kanchaveli speelt de bal door. Montana rent richting de bal. Montana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Dapecí verovert de bal door een tackle van achteren. Gąsiewski is nu in balbezit. Güner verovert de bal door een tackle van achteren. Güner haalt uit met een fantastische trap. Kleks werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Ужгород - Ельбрус 1:3

45e minuut.
Valkeajärvi is nu in balbezit. Dapecí bereikt de bal nog maar net als eerste. Valkeajärvi is nu in balbezit. Valkeajärvi draait met de bal, schiet en ... Kleks werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Ужгород - Ельбрус 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Ужгород 59%, Ельбрус 41%.
ФК Ужгород - Ельбрус 2:3

52e minuut.
Kanchaveli met een snelle inworp. Nukk is nu in balbezit. Caridad legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Caridad krijgt een gele kaart. Nukk raakt geblesseerd tijdens het duel. Nukk kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Ужгород - Ельбрус 2:4

61e minuut.
Klungelig pakt Nechyporuk de bal. Montana bereikt de bal nog maar net als eerste. Montana passt de bal in één keer door. Daar is Krasić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krasić haalt uit met een fantastische trap. Kyuong-Yong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Lubicz passt de bal met de wreef. Eraković is nu in balbezit. Eraković passt de bal met de wreef. Lubicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubicz draait met de bal, schiet en ... Kyuong-Yong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Daar is Gąsiewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valkeajärvi verovert de bal door een tackle van achteren. Beočanin speelt de bal door. Güner is nu in balbezit. Güner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Valkeajärvi draait met de bal, schiet en ... Gąsiewski heeft problemen om de bal te vangen. Güner is nu in balbezit. Güner haalt uit met een fantastische trap. Kleks probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Ужгород - Ельбрус 3:4

68e minuut.
Krasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasić geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Nechyporuk de bal onder controle te krijgen. Montana rent richting de bal. Montana draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Caridad rent richting de bal. Caridad passt de bal in één keer door. Montana rent richting de bal. Montana schiet op doel. Kyuong-Yong probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Krasić is nu in balbezit. Krasić passt de bal zonder na te denken. Montana rent richting de bal. Montana draait met de bal, schiet en ... Kyuong-Yong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Ужгород - Ельбрус 3:5

81e minuut.
Lubicz passt de bal in één keer door. Krasić rent richting de bal. Krasić probeert naar een medespeler te passen. Montana bereikt de bal nog maar net als eerste. Montana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Ужгород - Ельбрус 3:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Ужгород 62%, Ельбрус 38%.
ФК Ужгород - Ельбрус 3:6