Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
maybe Dynamo_Kyiv
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Fedoruk geeft een hoge lob. Koman rent richting de bal. Borisyuk rent richting de bal. Borisyuk haalt uit met een fantastische trap. Morgunov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
maybe - Dynamo_Kyiv 1:0

4e minuut.
Kutsy is nu in balbezit. Borisyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stavka rent richting de bal. Stavka haalt uit met een fantastische trap. Morgunov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
maybe - Dynamo_Kyiv 2:0

7e minuut.
Pasulko bereikt de bal nog maar net als eerste. Borisyuk is nu in balbezit. Borisyuk speelt de bal door. Tchorniy bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchorniy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Borisyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasulko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Borisyuk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rusol met een snel genomen vrije trap. Fedoruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedoruk geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Stavka probeert de bal met de borst te controleren. Pasulko is nu in balbezit. Borisyuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Borisyuk krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Checher kopt de bal weg. Demyanenko probeert de bal met de borst te controleren. Fedoruk maakt een afschuwelijke overtreding. Fedoruk krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Morgunov met een harde bal richting middenveld. Tchorniy kopt de bal weg. Lobanovskiy rent richting de bal. Zvyagintsev verovert de bal door een tackle van achteren. Zvyagintsev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Fomin met een snelle inworp. Pasulko speelt de bal door. Zvyagintsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchorniy rent richting de bal. Tchorniy haalt uit met een fantastische trap. Shokh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Tchorniy is nu in balbezit. Tchorniy passt de bal in één keer door. Zvyagintsev rent richting de bal. Zvyagintsev schiet op doel. Os`machko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maybe 48%, Dynamo_Kyiv 52%.
maybe - Dynamo_Kyiv 2:0

47e minuut.
Koman speelt de bal door. Tchorniy rent richting de bal. Tchorniy passt de bal zonder na te denken. Zvyagintsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zvyagintsev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
maybe - Dynamo_Kyiv 2:1

51e minuut.
Pasulko probeert de bal aan de voet te houden. Borisyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasulko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pasulko krijgt een gele kaart. Borisyuk raakt geblesseerd tijdens het duel. Rusol zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fedoruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedoruk geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Rusol is nu in balbezit. Rusol passt de bal met de wreef. Borisyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stavka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Lobanovskiy probeert de bal aan de voet te houden. Tchorniy is nu in balbezit. Tchorniy passt de bal zonder na te denken. Daar is Zvyagintsev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zvyagintsev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Checher met een sublieme pass. Zvyagintsev rent richting de bal. Zvyagintsev passt de bal in één keer door. Tchorniy bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchorniy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Borisyuk kopt de bal weg. Gorban` rent richting de bal. Stavka onderschept slim de pass. Stavka schiet op doel. Morgunov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
maybe - Dynamo_Kyiv 3:1

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fomin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tchorniy speelt de bal door. Zvyagintsev is nu in balbezit. Zvyagintsev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Koman kopt de bal weg. Checher bereikt de bal nog maar net als eerste. Checher passt de bal in één keer door. Zvyagintsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zvyagintsev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Pasulko rent richting de bal. Pasulko met een sublieme pass. Zvyagintsev rent richting de bal. Tchorniy bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchorniy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
maybe - Dynamo_Kyiv 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maybe 53%, Dynamo_Kyiv 47%.
maybe - Dynamo_Kyiv 3:2