Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Metalevi Sokyry FC Bombezni Lamantyny
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.6
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


15e minuut.
Osipov rent richting de bal. Osipov passt de bal zonder na te denken. Kirlik is nu in balbezit. Kirlik haalt uit met een fantastische trap. Sokolowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Metalevi Sokyry - FC Bombezni Lamantyny 1:0

18e minuut.
Ravenskiy rent richting de bal. Stolyarchuk onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rozlach. Rozlach krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Bezsonov de bal onder controle te krijgen. Tolochko is nu in balbezit. Tolochko met een sublieme pass. Muntian is nu in balbezit. Muntian schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Stargorodski is nu in balbezit. Bezsonov is nu in balbezit. Bezsonov passt de bal met de wreef. Kirlik is nu in balbezit. Kirlik schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Metalevi Sokyry 53%, FC Bombezni Lamantyny 47%.
Metalevi Sokyry - FC Bombezni Lamantyny 1:0

48e minuut.
Tolochko met een sublieme pass. Ravenskiy is nu in balbezit. Shmatovalenko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shmatovalenko krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Rozlach passt de bal zonder na te denken. Shmatovalenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntian tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Muntian krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Doeltrap. Sokolowski trapt de bal weg. Stargorodski kopt de bal weg. Muntian probeert de bal aan de voet te houden. Muntian haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Spyridon rent richting de bal. Hay bereikt de bal nog maar net als eerste. Hay geeft de bal voor. Tolochko is nu in balbezit. Tolochko geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Stargorodski onderschept slim de pass. Stargorodski geeft een lange en hoge pass. Taraday heeft problemen om de bal te vangen. Muntian bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntian draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Hay passt de bal met de wreef. Cheberyachko rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tolochko. Tolochko krijgt een gele kaart. Cheberyachko roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Cheberyachko kan niet meer verder spelen. Mygalatiyk komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Stargorodski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tovkatski is nu in balbezit. Tovkatski passt de bal in één keer door. Rozlach rent richting de bal. Rozlach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Metalevi Sokyry - FC Bombezni Lamantyny 1:1

74e minuut.
Stargorodski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stargorodski passt de bal zonder na te denken. Rozlach speelt de bal door. Muntian rent richting de bal. Muntian schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Stolyarchuk is nu in balbezit. Muntian verovert de bal door een tackle van achteren. Taraday is nu in balbezit. Muntian onderschept slim de pass. Muntian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Tovkatski rent richting de bal. Bezsonov verovert de bal door een tackle van achteren. Bezsonov passt de bal met de wreef. Kirlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirlik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ravenskiy neemt de hoekschop. Taraday controleert de bal met de borst. Muntian bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntian haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Stargorodski met een sublieme pass. Muntian is nu in balbezit. Klungelig pakt Rozlach de bal. Muntian bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntian haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Metalevi Sokyry 63%, FC Bombezni Lamantyny 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Metalevi Sokyry - FC Bombezni Lamantyny 1:1