Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tovsti Lysy NVcity
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
average Verdedigen poor


18e minuut.
Ushtan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kalynka komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Bessmertny met de inworp. Daar is Shayban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shayban passt de bal zonder na te denken. Daar is Kalynka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalynka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Zayats trapt de bal weg van het doel. Natochiy kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Chaltsev de bal onder controle te krijgen. Likhachev is nu in balbezit. Likhachev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Zavjalov probeert naar een medespeler te passen. Gusev heeft problemen om de bal te vangen. Bessmertny is nu in balbezit. Natochiy onderschept slim de pass. Natochiy speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tovsti Lysy 42%, NVcity 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tovsti Lysy - NVcity 0:0

46e minuut.
Natochiy probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Likhachev de bal. Kalynka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalynka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Bessmertny rent richting de bal. Bessmertny passt de bal in één keer door. Hay rent richting de bal. Hay draait met de bal, schiet en ... Budko probeert de bal aan de voet te houden. Zayats verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Naduda geeft een lange en hoge pass. Inworp. Shayban met de inworp. Kalynka rent richting de bal. Kalynka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Budko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hay verovert de bal door een tackle van achteren. Kalynka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalynka schiet op doel. Daar is Topchiev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tovsti Lysy - NVcity 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tovsti Lysy 41%, NVcity 59%.
Tovsti Lysy - NVcity 1:0