Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polegio FC Bombezni Lamantyny
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Stargorodski passt de bal zonder na te denken. Kotelyukh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotelyukh met een sublieme pass. Karayanov rent richting de bal. Karayanov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Chizhevski is nu in balbezit. Chizhevski geeft de bal voor. Zolotnitskiy controleert de bal met de borst. Karayanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karayanov haalt uit met een fantastische trap. Sokolowski bokst de bal weg.

27e minuut.
Chizhevski geeft een hoge lob. Karayanov kan de bal niet met de borst controleren. Zolotnitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Karayanov onderschept slim de pass. Karayanov haalt uit met een fantastische trap. Sokolowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polegio - FC Bombezni Lamantyny 1:0

31e minuut.
Ivanenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanenko geeft de bal voor. Inworp. Spyridon met een snelle inworp. Zhigalov geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Belkevich rent richting de bal. Belkevich probeert naar een medespeler te passen. Tovkatski is nu in balbezit. Chizhevski verovert de bal door een tackle van achteren. Chizhevski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ravenskiy raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Shust komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polegio 61%, FC Bombezni Lamantyny 39%.
Polegio - FC Bombezni Lamantyny 1:0

55e minuut.
Klungelig pakt Stargorodski de bal. Karayanov rent richting de bal. Andrienko rent richting de bal. Karayanov is nu in balbezit. Karayanov draait met de bal, schiet en ... Sokolowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Ischenko de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Muntian is nu in balbezit. Muntian geeft de bal voor. Shust is nu in balbezit. Shust haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Sobol` passt de bal met de wreef. Zolotnitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Karayanov onderschept slim de pass. Karayanov schiet op doel. Sokolowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polegio - FC Bombezni Lamantyny 2:0

76e minuut.
Muntian is nu in balbezit. Yarosh is nu in balbezit. Muntian verovert de bal door een tackle van achteren. Muntian draait met de bal, schiet en ... Ivanenko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Muntian is nu in balbezit. Belkevich verovert de bal door een tackle van achteren. Zhigalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntian rent richting de bal. Muntian schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polegio 57%, FC Bombezni Lamantyny 43%.
Polegio - FC Bombezni Lamantyny 2:0