Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-06 18:20
  • Competitiewedstrijd: Virslīga
  • Stadion: Cīnītāji Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 12364
Cīnītāji Zolitūde Riga
trenējamies Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
17% Spel op eigen helft 83%
28 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.9 gemiddelde waardering 29.3
adequate Schieten average
incredible Passen poor
average Verdedigen weak


1e minuut.
Sidorovs probeert naar een medespeler te passen. Kārtībnieks speelt de bal door. Rzeczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeczkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cīnītāji - Zolitūde Riga 1:0

4e minuut.
Plicis met een sublieme pass. Kārtībnieks heeft problemen om de bal te vangen. Kārtībnieks probeert naar een medespeler te passen. Rzeczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeczkowski schiet op doel. Kašteinis bokst de bal weg. Rzeczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Cīnītāji - Zolitūde Riga 2:0

6e minuut.
Plicis probeert naar een medespeler te passen. Tūters rent richting de bal. Tūters passt de bal in één keer door. Rzeczkowski rent richting de bal. Rzeczkowski schiet op doel. Kašteinis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Kārtībnieks rent richting de bal. Kārtībnieks geeft de bal voor. Rzeczkowski heeft problemen om de bal te vangen. Rzeczkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cīnītāji - Zolitūde Riga 3:0

10e minuut.
Sidorovs speelt de bal door. Rzeczkowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gruborovics. Gruborovics krijgt een gele kaart. Rzeczkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rzeczkowski komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Gavars passt de bal zonder na te denken. Sidorovs rent richting de bal. Sidorovs speelt de bal door. Gavars bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavars geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Tūters met een sublieme pass. Kārtībnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Kārtībnieks met een sublieme pass. Rzeczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeczkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kārtībnieks rent richting de bal. Kārtībnieks passt de bal zonder na te denken. Gavars probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rzeczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzeczkowski draait met de bal, schiet en ... Kašteinis bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Tūters rent richting de bal. Tūters passt de bal met de wreef. Sidorovs speelt de bal door. Rzeczkowski rent richting de bal. Rzeczkowski haalt uit met een fantastische trap. Kašteinis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cīnītāji 18%, Zolitūde Riga 82%.
Cīnītāji - Zolitūde Riga 3:0

46e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kašteinis niet meer kan verder spelen. Gore komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Gavars met een sublieme pass. Kārtībnieks is nu in balbezit. Kārtībnieks passt de bal met de wreef. Rzeczkowski rent richting de bal. Rzeczkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cīnītāji - Zolitūde Riga 4:0

67e minuut.
Gruborovics speelt de bal door. Kārtībnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Kārtībnieks geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kuris de bal onder controle te krijgen. Rzeczkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Sidorovs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gavars geeft een hoge lob. Klungelig pakt Meier de bal. Rzeczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeczkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cīnītāji - Zolitūde Riga 5:0

79e minuut.
Kārtībnieks geeft de bal voor. Rzeczkowski kopt de bal weg. Gavars rent richting de bal. Gavars draait met de bal, schiet en ... Simčák probeert de bal aan de voet te houden. Gore probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Cīnītāji - Zolitūde Riga 6:0

85e minuut.
Tūters passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kārtībnieks de bal. Kārtībnieks met een sublieme pass. Rzeczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeczkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cīnītāji - Zolitūde Riga 7:0

89e minuut.
Tūters rent richting de bal. Tūters passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rzeczkowski de bal. Rzeczkowski haalt uit met een fantastische trap. Gore werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cīnītāji - Zolitūde Riga 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cīnītāji 15%, Zolitūde Riga 85%.
Cīnītāji - Zolitūde Riga 8:0