Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-03 18:20
  • Competitiewedstrijd: Virslīga
  • Stadion: Cīnītāji Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 18054
Cīnītāji FC Verpakus
trenējamies Tactiek GGG
62% Balbezit 38%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 41.5
goed Schieten goed
uitmuntend Passen redelijk
goed Verdedigen matig


1e minuut.
Sidorovs rent richting de bal. Sidorovs geeft een lange en hoge pass. Faveri rent richting de bal. Faveri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cīnītāji - FC Verpakus 1:0

19e minuut.
Arifoğlu met een snelle inworp. Vlašić probeert de bal met de borst te controleren. Vlašić passt de bal in één keer door. Gökdeniz rent richting de bal. Gökdeniz schiet op doel. Aguilar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Tūters speelt de bal door. Sidorovs is nu in balbezit. Sidorovs geeft de bal voor. Faveri rent richting de bal. Faveri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cīnītāji - FC Verpakus 2:0

36e minuut.
Inworp. Kārtībnieks zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tūters probeert de bal met de borst te controleren. Tūters passt de bal in één keer door. Kārtībnieks geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cīnītāji 45%, FC Verpakus 55%.
Cīnītāji - FC Verpakus 2:0

46e minuut.
Stāmurs komt het veld opgelopen. Engebråten komt het veld opgelopen. Xanlarov komt het veld opgelopen. Verstraete komt het veld opgelopen. Purvājs komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Arifoğlu probeert naar een medespeler te passen. Tūters met een sublieme pass. Daar is Kārtībnieks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kārtībnieks geeft een hoge lob. Faveri springt en kopt de bal. Purvājs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Plicis verovert de bal door een tackle van achteren. Plicis passt de bal met de wreef. Sidorovs is nu in balbezit. Sidorovs geeft een hoge lob. Faveri maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Inworp. Gavars zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Sidorovs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sidorovs geeft de bal voor. Faveri krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Stāmurs speelt de bal door. Becleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökdeniz onderschept slim de pass. Gökdeniz draait met de bal, schiet en ... Aguilar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cīnītāji - FC Verpakus 2:1

65e minuut.
Tūters bereikt de bal nog maar net als eerste. Tūters geeft de bal voor. Engebråten heeft problemen om de bal te vangen. Faveri bereikt de bal nog maar net als eerste. Faveri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Tūters rent richting de bal. Tūters passt de bal met de wreef. Kārtībnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Kārtībnieks geeft de bal voor. Faveri springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Sidorovs geeft een lange en hoge pass. Daar is Savaştürk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Engebråten verovert de bal door een tackle van achteren. Gavars bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavars draait met de bal, schiet en ... Purvājs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Sidorovs bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidorovs speelt de bal door. Daar is Gavars, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gavars geeft een lange en hoge pass. Faveri maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cīnītāji 32%, FC Verpakus 68%.
Cīnītāji - FC Verpakus 2:1