Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Beavers Skriešana Lapsas
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 20.3
matig Schieten matig
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Paukšts met een sublieme pass. Bitāns rent richting de bal. Tapiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitāns verovert de bal door een tackle van achteren. Bitāns schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Beavers - Skriešana Lapsas 0:1

22e minuut.
Jurgens rent richting de bal. Jurgens geeft de bal voor. Pintiķis kopt de bal weg. Muzikants bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzikants draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Jurgens passt de bal in één keer door. Čiepsts bereikt de bal nog maar net als eerste. Čiepsts met een sublieme pass. Bitāns is nu in balbezit. Bitāns draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Doeltrap. Budris trapt de bal weg van het doel. Mīlis kopt de bal weg. Klungelig pakt Rozenblats de bal. Rozenblats geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Inworp. Sējējs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čiepsts geeft een hoge lob. Rozenblats is nu in balbezit. Rozenblats schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Čiepsts probeert naar een medespeler te passen. Bitāns is nu in balbezit. Paukšts rent richting de bal. Bitāns onderschept slim de pass. Bitāns haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Beavers 53%, Skriešana Lapsas 47%.
FC Beavers - Skriešana Lapsas 0:1

48e minuut.
Eiduks onderschept slim de pass. Eiduks passt de bal in één keer door. Daar is Bitāns, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čiepsts bereikt de bal nog maar net als eerste. Čiepsts haalt uit met een fantastische trap. Budris bokst de bal weg. Daar is Tapiņš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bitāns is nu in balbezit. Bitāns draait met de bal, schiet en ... Budris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Beavers - Skriešana Lapsas 0:2

56e minuut.
Pintiķis onderschept slim de pass. Pintiķis passt de bal zonder na te denken. Muzikants bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzikants draait met de bal, schiet en ... Lidmanis probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Krūmusuns bereikt de bal nog maar net als eerste. Krūmusuns geeft een hoge lob. Bitāns rent richting de bal. Čiepsts bereikt de bal nog maar net als eerste. Čiepsts haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Eiduks probeert de bal aan de voet te houden. Sārts bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stepanovs. Stepanovs krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Mīlis geeft een hoge lob. Veidenbergs kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sārts de bal onder controle te krijgen. Muzikants is nu in balbezit. Muzikants schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Eiduks geeft een lange en hoge pass. Mīlis speelt de bal door. Čiepsts met een sublieme pass. Bitāns is nu in balbezit. Bitāns schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Paukšts bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozenblats bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozenblats passt de bal zonder na te denken. Bitāns rent richting de bal. Bitāns schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Beavers - Skriešana Lapsas 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Beavers 57%, Skriešana Lapsas 43%.
FC Beavers - Skriešana Lapsas 0:3