Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Griešana Zvaigznes Vientiesis Dimanti
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 20.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Kreipāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Druvpēteris verovert de bal door een tackle van achteren. Druvpēteris passt de bal in één keer door. Daar is Junka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Junka verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Bliezējs controleert de bal met de borst. Cimurs onderschept slim de pass. Kalnkarklis is nu in balbezit. Kalnkarklis passt de bal in één keer door. Druvpēteris geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cildis rent richting de bal. Cildis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Griešana Zvaigznes - Vientiesis Dimanti 0:1

12e minuut.
Meijers rent richting de bal. Bliezējs onderschept slim de pass. Cimurs is nu in balbezit. Meijers rent richting de bal. Meijers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Griešana Zvaigznes - Vientiesis Dimanti 1:1

14e minuut.
Bleidelis speelt de bal door. Meijers is nu in balbezit. Cimurs bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimurs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Griešana Zvaigznes - Vientiesis Dimanti 2:1

20e minuut.
Vikmanis passt de bal zonder na te denken. Daar is Piecītis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piecītis met een sublieme pass. Cildis rent richting de bal. Cildis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Griešana Zvaigznes - Vientiesis Dimanti 2:2

22e minuut.
Iniņš met een sublieme pass. Meijers bereikt de bal nog maar net als eerste. Meijers passt de bal zonder na te denken. Cimurs is nu in balbezit. Cimurs haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Piecītis rent richting de bal. Cimurs verovert de bal door een tackle van achteren. Cimurs passt de bal in één keer door. Meijers is nu in balbezit. Meijers schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Bliezējs geeft de bal voor. Iniņš kopt de bal weg. Kreipāns heeft problemen om de bal te vangen. Cildis is nu in balbezit. Cildis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kreipāns rent richting de bal. Druvpēteris bereikt de bal nog maar net als eerste. Druvpēteris speelt de bal door. Cildis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cildis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Bliezējs onderschept slim de pass. Bliezējs passt de bal in één keer door. Daar is Iniņš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iniņš draait met de bal, schiet en ... Lielmanis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Akots kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Bleidelis is nu in balbezit. Iniņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Iniņš met een sublieme pass. Cildis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cildis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Daar is Laugalis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žvibulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Žvibulis met een sublieme pass. Cildis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cildis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Akots probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Griešana Zvaigznes - Vientiesis Dimanti 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Griešana Zvaigznes 54%, Vientiesis Dimanti 46%.
Griešana Zvaigznes - Vientiesis Dimanti 2:3

52e minuut.
Druvpēteris kopt de bal weg. Cimurs heeft problemen om de bal te vangen. Piecītis rent richting de bal. Cimurs onderschept slim de pass. Cimurs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Griešana Zvaigznes - Vientiesis Dimanti 3:3

70e minuut.
Lielmanis met een sublieme pass. Bleidelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bleidelis passt de bal zonder na te denken. Cimurs rent richting de bal. Cimurs schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Griešana Zvaigznes 49%, Vientiesis Dimanti 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Griešana Zvaigznes - Vientiesis Dimanti 3:3