Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kəndçi Qaqalar Baku FK
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


8e minuut.
Atakişiyev verovert de bal door een tackle van achteren. Atakişiyev geeft een lange en hoge pass. Aslanov heeft problemen om de bal te vangen. Əmirsoy rent richting de bal. Əmirsoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kəndçi Qaqalar - Baku FK 1:0

18e minuut.
Tahirli passt de bal in één keer door. Alayov is nu in balbezit. Alayov begaat een overtreding. Alayov krijgt een gele kaart. Alayov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Atakişiyev met een snel genomen vrije trap. Eminov kopt de bal weg. Əmirsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirsoy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Sokolov passt de bal in één keer door. Əlisoy geeft een hoge lob. Nadirli met een sublieme pass. Eminov heeft problemen om de bal te vangen. Eminov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Tahirli speelt de bal door. Atakişiyev is nu in balbezit. Qeybullayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Qeybullayev haalt uit met een fantastische trap. Xanbabayev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Qeybullayev rent richting de bal. Qəmbərov rent richting de bal. Allahyarlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Qeybullayev is nu in balbezit. Qeybullayev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Nadirli heeft problemen om de bal te vangen. Cəmşidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəmşidov passt de bal zonder na te denken. Eminov bereikt de bal nog maar net als eerste. Eminov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kəndçi Qaqalar 37%, Baku FK 63%.
Kəndçi Qaqalar - Baku FK 1:0

48e minuut.
Sokolov verovert de bal door een tackle van achteren. Sokolov geeft de bal voor. Aslanov kopt de bal weg. Daar is Alayov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alayov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Cahangirzadə geeft een hoge lob. Qəmbərov kopt de bal weg. Daar is Atakişiyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qeybullayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Qeybullayev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Qəmbərov passt de bal in één keer door. Alayov is nu in balbezit. Alayov is nu in balbezit. Alayov geeft de bal voor. Aslanov heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kəndçi Qaqalar - Baku FK 2:0

74e minuut.
Cahangirzadə probeert naar een medespeler te passen. Əlisoy is nu in balbezit. Əlisoy met een sublieme pass. Qeybullayev is nu in balbezit. Qeybullayev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Mustafayev kan de bal niet met de borst controleren. Mustafayev geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Qəzənfərov de bal. Qəmbərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qəmbərov haalt uit met een fantastische trap. Xanbabayev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kəndçi Qaqalar 44%, Baku FK 56%.
Kəndçi Qaqalar - Baku FK 2:0