Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Serene Swords Immense Wizards
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Mintah kopt de bal weg. Adade met een sublieme pass. Gargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Annan onderschept slim de pass. Annan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Bello geeft de bal voor. Klungelig pakt Annan de bal. Dogbe is nu in balbezit. Annan verovert de bal door een tackle van achteren. Annan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Inkoom passt de bal in één keer door. Annan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Annan onderschept slim de pass. Annan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Danladi met een sublieme pass. Ali is nu in balbezit. Ali passt de bal met de wreef. Annan is nu in balbezit. Annan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Pantsil is nu in balbezit. Bello is nu in balbezit. Pantsil onderschept slim de pass. Konadu rent richting de bal. Konadu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Serene Swords 44%, Immense Wizards 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Serene Swords - Immense Wizards 0:0

51e minuut.
Inkoom passt de bal met de wreef. Stafford bereikt de bal nog maar net als eerste. Tierro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tierro krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Tierro is nu in balbezit. Tierro met een sublieme pass. Mawe bereikt de bal nog maar net als eerste. Annan onderschept slim de pass. Annan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Danladi bereikt de bal nog maar net als eerste. Danladi geeft een lange en hoge pass. Dogbe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Annan rent richting de bal. Annan schiet op doel. Beteh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Bello met een sublieme pass. Tierro rent richting de bal. Tierro probeert naar een medespeler te passen. Annan is nu in balbezit. Annan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Agbo met een snelle inworp. Bello probeert naar een medespeler te passen. Dogbe is nu in balbezit. Annan onderschept slim de pass. Annan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Serene Swords 28%, Immense Wizards 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Serene Swords - Immense Wizards 0:0