Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Daft Birds Spectacular Sharks
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Agbo rent richting de bal. Antwi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Agbo. Antwi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bawa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Osman rent richting de bal. Boakye rent richting de bal. Osman onderschept slim de pass. Osman schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Paakuna kopt de bal weg. Daar is Poku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yakinu speelt de bal door. Lawson rent richting de bal. Lawson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Yakinu met een sublieme pass. Daar is Lawson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amarfio onderschept slim de pass. Agbo verovert de bal door een tackle van achteren. Agbo schiet op doel. Adolfo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Agyemang geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Adjovu de bal. Boakye is nu in balbezit. Osman onderschept slim de pass. Osman haalt uit met een fantastische trap. Agbo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Agbo de bal onder controle te krijgen. Bawa onderschept slim de pass. Yaw heeft problemen om de bal te vangen. Bawa is nu in balbezit. Bawa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Agbo trapt de bal weg van het doel. Agbo kopt de bal weg. Osman heeft problemen om de bal te vangen. Osman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Bawa probeert naar een medespeler te passen. Amarfio kan de bal niet met de borst controleren. Lawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawson schiet op doel. Antwi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Agbo met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Amarfio de bal. Agbo speelt de bal door. Yakinu geeft een lange en hoge pass. Adolfo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daft Birds 48%, Spectacular Sharks 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Daft Birds - Spectacular Sharks 0:0

54e minuut.
Poku geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yakinu met een snelle inworp. Agbo is nu in balbezit. Agbo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Daar is Amarfio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agyemang is nu in balbezit. Agyemang passt de bal met de wreef. Osman is nu in balbezit. Osman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Agblexo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bawa is nu in balbezit. Agbo onderschept slim de pass. Agbo geeft een hoge lob. Adolfo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Adolfo met een harde bal richting middenveld. Yaw kopt de bal weg. Bawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Agbo onderschept slim de pass. Agbo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Bawa is nu in balbezit. Bawa geeft een lange en hoge pass. Agyemang rent richting de bal. Osman is nu in balbezit. Osman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Daft Birds - Spectacular Sharks 1:0

83e minuut.
Yaw is nu in balbezit. Yaw passt de bal zonder na te denken. Paakuna rent richting de bal. Bawa rent richting de bal. Bawa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Lawson is nu in balbezit. Poku geeft een hoge lob. Osman rent richting de bal. Osman haalt uit met een fantastische trap. Boakye probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daft Birds 47%, Spectacular Sharks 53%.
Daft Birds - Spectacular Sharks 1:0