Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Incensed Badgers Urgent United
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Adolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Adolfo geeft een hoge lob. Simons bereikt de bal nog maar net als eerste. Simons haalt uit met een fantastische trap. Nyarnu is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Adolfo rent richting de bal. Pare is nu in balbezit. Adolfo is nu in balbezit. Pare rent richting de bal. Pare haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Incensed Badgers - Urgent United 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Incensed Badgers 55%, Urgent United 45%.
Incensed Badgers - Urgent United 0:1

52e minuut.
Mohammed geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tagoe met een snelle inworp. Berko bereikt de bal nog maar net als eerste. Berko draait met de bal, schiet en ... Ghartey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Boateng kopt de bal weg. Klungelig pakt Tagoe de bal. Tagoe passt de bal met de wreef. Gaise is nu in balbezit. Gaise schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Incensed Badgers - Urgent United 1:1

69e minuut.
Peace geeft een lange en hoge pass. Boating bereikt de bal nog maar net als eerste. Alolo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alolo krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Berko rent richting de bal. Alolo verovert de bal door een tackle van achteren. Boateng begaat een overtreding. Boateng krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Alolo is nu in balbezit. Boateng onderschept slim de pass. Boateng met een sublieme pass. Gaise bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaise haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Incensed Badgers 41%, Urgent United 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Incensed Badgers - Urgent United 1:1