Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC Richmond Pathetic Palace
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Klungelig pakt Kofie de bal. Numo onderschept slim de pass. Numo speelt de bal door. Nanka-Bruce rent richting de bal. Nanka-Bruce schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Amankwa geeft een lange en hoge pass. Koomson rent richting de bal. Koomson geeft een lange en hoge pass. Quaye is nu in balbezit. Quaye haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Quaye rent richting de bal. Ababio bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaye tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quaye krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Richmond 61%, Pathetic Palace 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AFC Richmond - Pathetic Palace 0:0

62e minuut.
Koomson rent richting de bal. Rahman bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koomson. Koomson krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Kofie passt de bal zonder na te denken. Boating bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarpong onderschept slim de pass. Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Annan trapt de bal weg. Numo kopt de bal weg. Kofie heeft problemen om de bal te vangen. Nanka-Bruce rent richting de bal. Nanka-Bruce draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Simon kopt de bal weg. Mofat probeert de bal aan de voet te houden. Quaye onderschept slim de pass. Nanka-Bruce is nu in balbezit. Nanka-Bruce haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Richmond 51%, Pathetic Palace 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AFC Richmond - Pathetic Palace 0:0