Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Canny Marauders Majestic Academy
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Eklu verovert de bal door een tackle van achteren. Eklu probeert naar een medespeler te passen. Akuffo rent richting de bal. Akuffo haalt uit met een fantastische trap. Banini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Canny Marauders - Majestic Academy 1:0

20e minuut.
Obeng-Darko geeft een hoge lob. Inworp. Eklu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paintil is nu in balbezit. Paintil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Canny Marauders - Majestic Academy 2:0

24e minuut.
Yardly bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocran passt de bal zonder na te denken. Quaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaye schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Canny Marauders - Majestic Academy 2:1

32e minuut.
Paintil verovert de bal door een tackle van achteren. Paintil speelt de bal door. Mintah is nu in balbezit. Akuffo verovert de bal door een tackle van achteren. Akuffo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Klungelig pakt Mintah de bal. Paintil bereikt de bal nog maar net als eerste. Mintah is nu in balbezit. Paintil onderschept slim de pass. Paintil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canny Marauders 38%, Majestic Academy 62%.
Canny Marauders - Majestic Academy 2:1

47e minuut.
Ocran speelt de bal door. Quaye rent richting de bal. Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaye verovert de bal door een tackle van achteren. Quaye haalt uit met een fantastische trap. Adnan bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Brenya geeft een hoge lob. Orlando met een sublieme pass. Klungelig pakt Adnan de bal. Quaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaye haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Bello speelt de bal door. Akuffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Paintil bereikt de bal nog maar net als eerste. Paintil schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Harrison met de inworp. Sannie rent richting de bal. Ocran onderschept slim de pass. Ocran geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Gaise bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenya is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gaise. Gaise krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Orlando is nu in balbezit. Orlando met een sublieme pass. Harrison bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrison speelt de bal door. Ocran speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Harrison probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ocran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ocran probeert naar een medespeler te passen. Quaye is nu in balbezit. Quaye schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Canny Marauders - Majestic Academy 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canny Marauders 57%, Majestic Academy 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Canny Marauders - Majestic Academy 2:2