Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
浪子不回头 Wuhan.FC
浪子-A Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
26% Spel op eigen helft 74%
28 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 17.6
unsatisfactory Schieten poor
average Passen weak
average Verdedigen poor


9e minuut.
Yingbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanan geeft een lange en hoge pass. Linfeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Linfeng geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Junping verovert de bal door een tackle van achteren. Junping probeert naar een medespeler te passen. Beishan bereikt de bal nog maar net als eerste. Beishan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Zhenying rent richting de bal. Zhenying speelt de bal door. Beishan bereikt de bal nog maar net als eerste. Junping rent richting de bal. Junping draait met de bal, schiet en ... Guiming verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Caihua zal de hoekschop nemen. Gaitian maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
浪子不回头 - Wuhan.FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 浪子不回头 31%, Wuhan.FC 69%.
浪子不回头 - Wuhan.FC 1:0

46e minuut.
Guide passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caihua zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Junping is nu in balbezit. Junping draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Zhenying bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenying geeft een hoge lob. Longquan heeft problemen om de bal te vangen. Beishan is nu in balbezit. Beishan haalt uit met een fantastische trap. Guiming probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
浪子不回头 - Wuhan.FC 2:0

55e minuut.
Caihua passt de bal zonder na te denken. Junping rent richting de bal. Junping met een sublieme pass. Beishan is nu in balbezit. Beishan draait met de bal, schiet en ... Guiming bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Beishan rent richting de bal. Beishan draait met de bal, schiet en ... Hanyuan probeert de bal aan de voet te houden. Junping bereikt de bal nog maar net als eerste. Junping haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Zhenying probeert naar een medespeler te passen. Manshu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kezhen rent richting de bal. Manshu onderschept slim de pass. Manshu speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Caihua met de inworp. Junping bereikt de bal nog maar net als eerste. Caihua bereikt de bal nog maar net als eerste. Junping bereikt de bal nog maar net als eerste. Junping geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 浪子不回头 21%, Wuhan.FC 79%.
浪子不回头 - Wuhan.FC 2:0