Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
浪子不回头 Chenglong Honghe
浪子-A Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
40% Spel op eigen helft 60%
24 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.2 gemiddelde waardering 21.2
poor Schieten weak
average Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Klungelig pakt Beishan de bal. Runfa rent richting de bal. Beishan onderschept slim de pass. Beishan haalt uit met een fantastische trap. Helan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
浪子不回头 - Chenglong Honghe 1:0

5e minuut.
Kegang geeft een lange en hoge pass. Inworp. Qiuyue met de inworp. Qinbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Qinbo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Huajian raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yanan komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Yanan rent richting de bal. Yanan geeft een lange en hoge pass. Guanghu rent richting de bal. Gaitian verovert de bal door een tackle van achteren. Gaitian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
浪子不回头 - Chenglong Honghe 2:0

23e minuut.
Guiyang met een harde bal richting middenveld. Manshu heeft problemen om de bal te vangen. Manshu passt de bal in één keer door. Beishan is nu in balbezit. Beishan schiet op doel. Helan bokst de bal weg.

32e minuut.
Gaitian passt de bal met de wreef. Runfa rent richting de bal. Beishan onderschept slim de pass. Beishan schiet op doel. Helan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
浪子不回头 - Chenglong Honghe 3:0

33e minuut.
Dilong geeft een lange en hoge pass. Qiuyue is nu in balbezit. Kegang schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Kegang moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kegang schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

37e minuut.
Manshu probeert naar een medespeler te passen. Runfa bereikt de bal nog maar net als eerste. Caihua begaat een overtreding. Runfa roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Runfa kan niet meer verder spelen. Feiyue komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 浪子不回头 39%, Chenglong Honghe 61%.
浪子不回头 - Chenglong Honghe 3:0

52e minuut.
Gaitian is nu in balbezit. Gaitian geeft een lange en hoge pass. Daar is Feiyue, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beishan bereikt de bal nog maar net als eerste. Beishan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
浪子不回头 - Chenglong Honghe 4:0

66e minuut.
Gaitian kopt de bal weg. Daar is Beishan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manshu is nu in balbezit. Manshu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
浪子不回头 - Chenglong Honghe 5:0

78e minuut.
Guanghu rent richting de bal. Beishan onderschept slim de pass. Beishan probeert de bal met de borst te controleren. Beishan schiet op doel. Junping geeft een lange en hoge pass. Helan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Beishan krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bin kopt de bal weg. Caihua is nu in balbezit. Caihua geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Beishan rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
浪子不回头 - Chenglong Honghe 6:0

82e minuut.
Doeltrap. Helan met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Feiyue de bal. Beishan is nu in balbezit. Beishan draait met de bal, schiet en ... Helan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Caihua met een sublieme pass. Junping bereikt de bal nog maar net als eerste. Junping passt de bal met de wreef. Beishan bereikt de bal nog maar net als eerste. Beishan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 浪子不回头 41%, Chenglong Honghe 59%.
浪子不回头 - Chenglong Honghe 6:0