Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
浪子不回头 AUG ROMA SSR
浪子-A Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
25 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
26.5 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten weak
average Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Manshu met een snelle inworp. Gaitian heeft problemen om de bal te vangen. Xiaogang begaat een overtreding. Gaitian raakt geblesseerd tijdens het duel. Manshu wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Huajian passt de bal zonder na te denken. Gaitian bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lihong. Lihong krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Ruike is nu in balbezit. Ruike speelt de bal door. Klungelig pakt Junmin de bal. Beishan is nu in balbezit. Beishan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Caihua zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Junping is nu in balbezit. Junping geeft een hoge lob. Gaitian is nu in balbezit. Gaitian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Junping met een sublieme pass. Beishan rent richting de bal. Xiaogang is nu in balbezit. Gaitian verovert de bal door een tackle van achteren. Gaitian schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Caihua probeert naar een medespeler te passen. Junping bereikt de bal nog maar net als eerste. Junping passt de bal zonder na te denken. Beishan is nu in balbezit. Beishan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
浪子不回头 - AUG ROMA SSR 1:0

40e minuut.
Junping probeert naar een medespeler te passen. Beishan bereikt de bal nog maar net als eerste. Junmin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Junmin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 浪子不回头 31%, AUG ROMA SSR 69%.
浪子不回头 - AUG ROMA SSR 1:0

61e minuut.
Junping kopt de bal weg. Klungelig pakt Beishan de bal. Junmin is nu in balbezit. Beishan verovert de bal door een tackle van achteren. Beishan haalt uit met een fantastische trap. Xiangxi bokst de bal weg.

64e minuut.
Junmin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caihua met een snelle inworp. Junping probeert de bal met de borst te controleren. Junping geeft een lange en hoge pass. Paal! Xiangxi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Beishan bereikt de bal nog maar net als eerste. Beishan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
浪子不回头 - AUG ROMA SSR 2:0

90e minuut.
Manshu is nu in balbezit. Manshu speelt de bal door. Beishan rent richting de bal. Gaitian bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaitian draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 浪子不回头 40%, AUG ROMA SSR 60%.
浪子不回头 - AUG ROMA SSR 2:0